Nereguli crase de construcţie la arestul Poliţiei Capitalei. Geamurile au fost montate invers VIDEO

Publicat: Joi, 04 Februarie 2016 23:49 // Actualizat: Joi, 04 Februarie 2016 23:49 // Sursa: romaniatv.net

Geamurile celulelor din arestul Capitalei au fost montate de mântuială. După critici dure legate de condiţiile din beciul domnesc, au început lucrările pentru renovarea celulelor. Lucrurile au pornit cu stângul. Ferestrele nu pot fi deschise din interiorul celulei, iar pe partea din exterior sunt blocate de gratii.

Dacă înainte deţinuţii se declarau nemulţumiţi de condiţii, acum se pot bucura de imaginea unor ferestre noi, pe care însă nu le pot folosi. Firma responsabilă de montarea lor s-a grăbit să termine lucrarea. Ca urmare, a omis un detaliu important.

Potrivit România TV, geamurile montate în centrele de arest din Bucureşti sunt imposibil de utilizat tocmai pentru că au deschiderea pe exterior. Pe lângă faptul că nu pot fi utilizate de către deţinuţi, acestea mai sunt blocate şi de gratiile care se află înaintea lor. Practic, pentru moment geamurile sunt doar de decor pentru deţinuţi.

După ce s-au constatat greşelile făcute în montarea geamurilor din arest, poliţia a anunţat că lucrările au fost stopate, urmând ca societatea în cauză să se ocupe de remedierea greşelilor şi să monteze corect de această dată gemurile din arest.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
arest Poliţia Capitalei ferestre politia capitalei nereguli arest
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
05 feb 02:13
...dure legate de condiţiile din beciul domnesc, au început lucrările pentru renovarea celulelor. Lucrurile au pornit cu stângul. Citește mai departe… ...
05 feb 01:49
...domnesc, au început lucrările pentru renovarea celulelor. Lucrurile au pornit cu stângul. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
05 feb 00:11
... Geamurile celulelor din arestul Capitalei au fost montate de mântuială. După critici...
1
EUR
4.8421
RON
28 May
noapte 9 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H