Nestle retrage de pe piaţă un produs din SUPERMARKETURI. Persoanele care au alergie la nuci şi alune sunt în pericol

Nestle Romania retrage din piata produsul Aloma Tiramisu 490g/900 ml. Aceasta actiune este o masura de precautie, deoarece a fost identificat un risc potential de contaminare cu nuci si alune. Aceste ingrediente (nuci si alune) sunt alergeni si nu au fost declarate pe eticheta produsului in cauza, mentiune necesara consumatorilor cu alergii la acestea.

17 aug. 2016, 15:23
Nestle retrage de pe piaţă un produs din SUPERMARKETURI. Persoanele care au alergie la nuci şi alune sunt în pericol

Produsul este sigur pentru consum, cu exceptia persoanelor care au alergii la nuci sau la alune. Produsele afectate au unul dintre urmatoarele numere de lot, care pot fi gasite pe capacul cutiei, sub data de expirare, respectiv:

– L61166535/data de expirare: 10/2017
– L61626535 /data de expirare: 12/2017

Orice consumator cu alergie la nuci si alune, care a cumparat unul dintre produsele cu numarul de lot specificat, este rugat sa nu consume produsul, potrivit hotnews.ro.

Pentru a primi contravaloarea produsului, va rugam sa pastrati capacul produsului si sa ne contactati la 08008 637853, apel gratuit din orice retea de telefonie sau folosind datele de contact de pe ambalaj.

Nestle Romania doreste sa isi ceara scuze consumatorilor pentru orice inconvenient si doreste sa asigure consumatorii de angajamentul fata de cele mai ridicate standarde de siguranta si calitate.