Netanyahu îl „demască” pe Joe Biden. Preşedintele SUA ar fi adormit la întâlnirea cu premierul israelian

Fostul premier israelian Netanyahu a sugerat într-un video publicat duminică pe Facebook că preşedintele american Joe Biden a adormit în timpul întâlnirii cu prim-ministrul Israelului Naftali Bennett care a avut loc luna trecută la Casa Albă.

20 sept. 2021, 08:39
Netanyahu îl „demască” pe Joe Biden. Preşedintele SUA ar fi adormit la întâlnirea cu premierul israelian

O verificare efectuată anterior de Reuters a desfiinţat ideea lansată de Netanyahu, că Biden a adormit, după ce utilizatorii mediei sociale au distribuit un clip în care aceştia afirmă că preşedintele moţăia în timpul discuţiei cu Bennett din Biroul Oval.

Potrivit unei verificări a faptelor de către Reuters, clipul ar fi fost modificat intenţionat pentru a induce în eroare privitorii. O versiune mai lungă a video-ului arată cum Biden îi răspunde lui Bennett.

Într-un video publicat de Netanyahu duminică pe pagina sa de Facebook, o voce afirmă: „Ştiţi, Bennett s-a întâlnit cu Biden”.

Am auzit. Am auzit că Biden a fost foarte atent la această întâlnire. Şi-a coborât capul în semn de acord„, a replicat Netanyahu, lăsându-şi capul în joc, imitând o persoană care moţăie, după cum scrie publicaţia The Hill.

Citeşte şi Avion prăbuşit. În el se afla un martor important în procesul lui Benjamin Netanyahu

Netanyahu, în vîrstă de 71 şi lider al partidului de dreapta Likud, a fost în mare parte în acord cu politicile predecesorului republican al democratului Biden, Donald Trump.

Referirea lui Netanyahu la întâlnirea lui Biden cu premierul israelian a un mic fragment dintr-un video de 26 de minute la care a abordat o varietate de probleme politice. Referirea la Biden a atras atenţia website-urilor de ştiri israeliene, dintre care mai multe l-au acuzat că şi-a bătut joc de Biden.

Administraţia lui Netanyahu a fost înlocuită în iunie de un guvern de coaliţie condus de Bennett.

Citeşte şi Donald Trump are şanse mari să redevină preşedintele SUA. Sondajele arată că l-ar învinge pe Joe Biden la viitoarele alegeri


loading...
Partenerii noștri