Netflix, investiţie de 17 miliarde de dolari în acest an! Anunţul făcut de companie

Netflix anunţă noile proiecte pentru 2021. Compania a declarat că va cheltui peste 17 miliarde de dolari „în numerar” pe filmele şi serialele din în acest an, potrivit unei scrisori de marți adresată acționarilor.

21 apr. 2021, 11:50
Netflix, investiţie de 17 miliarde de dolari în acest an! Anunţul făcut de companie

Netflix, investiţie de 17 miliarde de dolari în acest an! Compania a spus că toate cheltuielile sunt condiționate de continuarea desfășurării campaniei de vaccinare antiCOVID în întreaga lume și de revenirea în siguranță la producția programată. Netflix a mai spus că „va continua să livreze o gamă uimitoare de titluri pentru membrii lor cu mai multe producţii originale în acest an, decât în anul trecut”.

Netflix, investiţie de 17 miliarde de dolari în acest an! Anunţul făcut de companie

Gigantul de streaming a văzut o scădere a lansărilor de conținut original pe platforma sa, având în vedere că producția a fost întârziată pentru o mare parte a proiectelor din 2020 din cauza protocoalelor de siguranță pandemice. Programele originale Netflix au scăzut în mod specific cu 20% de la această dată anul trecut.

Netflix a explicat scăderea în programele originale pe motiv că a înregistrat o scădere a creșterii noilor abonați în primul trimestru al anului 2021, după ce a înregistrat o creștere record în 2020. Gigantul de streaming a adăugat nu  mai puțin de 4 milioane de clienți în primele câteva luni ale anului și a spus că va câştiga nu mai puţin de 1 milion de noi membri plătiți în Q2.

Citeşte şi: HORIZON anunţă un nou acord de colaborare cu Google LLC. Gama 2020 cu Android TV 9.0, lansată oficial în România
Dar Netflix a susţinut în scrisoarea acționarilor că anticipează creșterea numărului de membri plătiți pentru a „re-accelera” în a doua jumătate a anului „odată cu întoarcerea noilor sezoane ale câtorva dintre cele mai mari hituri ale noastre și a unei linii de filme interesante”, inclusiv „o mare numărul de francize care se întorc. ”

Printre programele populare planificate pentru jumătatea din spate a anului 2021 se numără „Educația sexuală”, „Vrăjitorul”, „Tu”, finalul „Kissing Booth”, „Red Notice” cu Gal Gadot și Ryan Reynolds și „Don’t Look Up”. ”

Citeşte şi: Lovitură pentru utilizatorii Netflix! Aplicația va restricționa folosirea contului de către mai multe persoane