Neti Sandu nu poartă perucă! Celebra astroloagă le-a închis gura răutăcioșilor: „Să mai zică cineva că nu e părul meu”

De aproape 30 de ani, Neti Sandu prezintă Horoscopul, în cadrul Știrilor Pro TV, iar de-a lungul timpului nu s-a schimbat prea mult, lucru care a dus la nașterea zvonului că vedeta ar purta perucă.

19 oct. 2023, 22:55
Neti Sandu nu poartă perucă! Celebra astroloagă le-a închis gura răutăcioșilor: „Să mai zică cineva că nu e părul meu”
Dovada că Neti Sandu nu poartă perucă

Neti Sandu nu s-a schimbat prea mult în anii de când prezintă Horoscopul. Ajunsă la 64 de ani, vedeta arată aproape la fel ca atunci când s-a angajat în televiziune, iar faptul că poartă aceeași coafură o ajută să păstreze imaginea care a consacrat-o.

Citește și: Neti Sandu a dezvăluit de ce nu are copii, chiar dacă și-a dorit să devină mamă. Vedeta recunoaște că nu a cântărit foarte bine această decizie: „Poate era frumos să am un copil”

Chiar dacă a explicat că este fidelă acestei tunsori, fanii au început să răspândească zvonul că, de fapt, ar purta perucă. Acest zvon a băgat-o în multe încurcături, iar la un moment dat ajunsese să fie hărțuită pe stradă de curioșii care voiau să afle dacă este părul ei sau poartă perucă. Până și o vecină, care o știe de peste 37 de ani, a oprit-o pe stradă să o întrebe dacă poartă perucă.

„S-a oprit într-o zi o vecină și mă întreabă ‘Doamna Neti, vă rog eu, nu vă supărați pe mine. Doamnă, e părul dumneavoastră?’. Și zic ‘Doamnă, mă știți de o mie de ani. Stau aici din 84. Nu ați fi remarcat că nu e părul meu?’. Ea nici nu se mai uita, voia doar să verifice mitul”, a povestit Neti Sandu.

Citește și: VIDEO Neti Sandu, secretul siluetei, la 64 de ani. Dezvăluiri despre ventuzele de silicon, misterioasa supă şi produsele din plafar

Pentru a le închide gura curioșilor, vedeta a decis să se filmeze în timp ce își tunde părul, pentru a demonstra că nu poartă perucă.

Să mai zică cineva că nu e părul meu. Eu am mai făcut dimineața demonstrație cum îl coafez, dar tot nu vor să înțeleagă”, a spus Neti  Sandu într-un clip postat pe Instagram, în care un hairstylist își plimbă mâinile prin părul acesteia, dovedind astfel că este natural.