Neurologul Constantin Dulcan, dezvăluiri incendiare despre cum a reușit să se autovindece de o boală incurabilă! „Asta se cheamă farmacia propriului tău corp”

Profesorul doctor Constantin Dulcan este unul dintre cei mai apreciați neurochirurgi din România. De-a lungul timpului, reputatul medic a salvat viețile a mii de oameni, iar în urmă cu 20 de ani a reușit performanța de a se autovindeca de o boală incurabilă.

19 ian. 2024, 22:29
Neurologul Constantin Dulcan, dezvăluiri incendiare despre cum a reușit să se autovindece de o boală incurabilă! „Asta se cheamă farmacia propriului tău corp”
Neurologul Constantin Dulcan, dezvăluiri incendiare despre cum a reușit să se autovindece de o boală incurabilă!

Neurologul Constantin Dulcan, dezvăluiri incendiare despre cum a reușit să se autovindece de o boală incurabilă! Specialist în neurologie și psihiatrie, doctorul Constantin Dulcan, a dezvăluit metoda prin care a reușit să scape de o boală extrem de periculoasă.

Citește și Profesor dr. DUMITRU CONSTANTIN DULCAN, invitat de onoare la a V-a ediție a Galei ”SENIORI de COLECȚIE”

Neurologul Constantin Dulcan, dezvăluiri incendiare despre cum a reușit să se autovindece de o boală incurabilă!

„M-am autovindecat de cea mai grea boală, în anul 2003. Au trecut 20 de ani de atunci. Niciodată nu au trecut 20 de ani fără recidivă dacă nu era vindecat. Nu am avut recidivă și nici nu am. Dacă vreți să vindecați o boală, rețineți următorul lucru: starea psihică are o chimie, iar chimia aia te vindecă. Este ca și cum ai face injecții sau ai luat un medicament și, în loc să iei un emdicament din afara corpului, ai un medicament în tine. Asta se cheamă farmacia propriului tău corp. Deci, starea psihică de vindecare, aia în care tu ești convins că, în permanență, ești sănătos, asta aduce chimia vindecării și îți vindecă orice boală. Tu îți imaginezi acest lucru, că ești sănătos ”, a declarat profesorul Constantin Dulcan în podcastul Fan și Simplu al lui Mihai Morar.

Neurologul Dumitru Constantin Dulcan a subliniat că dacă cineva vrea să se vindece de o boală trebuie să și-o scoată definitiv din minte.

„Deci, dacă vreți să vă vindecați o boală, scoateți din minte ideea de boală. Pur și simplu, gândiți-vă că sunteți sănătoși. Atenție, un alt lucru de reținut! Să mulțumești că te-ai vindecat când tu ești bolnav. Aparent, este un paradox. Nu! Mulțumind pentru că tu te-ai vindecat, aduci în tine energia vindecării, nu energia bolii. Și boala are energia ei și boala are chimia ei tot așa și cu sănătatea. Tu aduci în mintea ta și în corpul tău energia și chimia sănătății.

Toți, fără excepție, putem să facem un lucru. Doar ritmul și timpul în care ajungem să executăm acel ceva e diferit de la om la om. Unii învață foarte repede tabla înmulțirii, alții mai încet, unii sunt pragmatici, există mai multe tipuri de inteligență. Nu există nici vârsta la care putem să învățăm ceva, nu există nici timpi egali, ci pur și simplu doar o voință, o persistență, o perseverență. Ceea ce unul obține în trei zile, poate altul obține în trei săptămâni sau în trei luni. Importantă este perseverența, voința. Există două registre: conștient și inconștient. Conștiința este cea care fixează scopul, planul, dar subconștientul este cel care vindecă ”, a mai spus reputatul medic.

Citește și Neurologul Dumitru Constantin Dulcan, despre greşeala de cinci minute care îţi blochează sitemul imunitar cinci ore