Nevasta canibală care a mâncat cel puţin 30 de oameni. Anchetatorii au rămas înmărmuriţi

Publicat: Joi, 27 Septembrie 2018 22:53 // Actualizat: Joi, 27 Septembrie 2018 22:54 // Sursa: romaniatv.net

O femeie din Rusia, cu instincte canibale, ar fi ucis şi mâncat cel puţin 30 de persoane, atât femei, cât şi bărbaţi. Soţul ei a fost la rândul lui implicat în aceste crime abominabile, ajutându-şi astfel soţia.

Natalia Bakşeeva, o rusoaică de 43 de ani, a fost acuzată de canibalism, împreună cu soţul ei care îi era complice şi o ajuta să ucidă victimele, cu o sălbăticie de nedescris. Femeia şi-a instigat şi soţul bolnav de tuberculoză să ucidă zeci de persoane, pe care le-au devorat apoi împreună.

Soţul femeii, Dimitri Bakşeev, în vârstă de 35 de ani, era supranumit "Diavolul".

La domiciliul cuplului, anchetatorii au descoperit o adevărată "colecţie" de rămăşite umane "fierte şi congelate". "Ultima victimă" a cuplului canibal a fost o chelneriţă de 35 de ani, care a fost ucisă în bucătăria din casa criminalilor, din Krasnodar, în sudul Rusiei.

De asemenea, în casa canibalilor a fost descoperit cel puțin un borcan cu resturi umane și 19 "felii" de piele jupuită de pe victime, scrie express.co uk

Abominabilul caz a ajuns în instanţă. Soţul femeii canibale şi, totodată complicele ei, a fost condamnat la 15 ani de închisoare, iar Bakşeeva a fost acuzată de "instigarea" soțului ei să o omoare pe Elena Varuşeva, despre care ea credea că flirtează cu el.

Comitetul de Investigații (IC) al Rusiei - organismul responsabil cu aducerea în judecată a unor infracțiuni grave - a declarat că "doamna Varuşeva s-ar fi certat şi bătut, pe fondul consumului de alcool, cu Bakşeva, și i-ar fi ordonat soțului ei să o omoare pe chelneriță, pe care ar fi fost  "geloasă".

Bărbatul a "executat" ordinul soţiei lui şi a luat în mână un cuţit pe care îl purta permanent în geanta lui, înjunghiind victima cu două lovituri de cuţit în piept. Chelneriţa a murit pe loc, din cauza rănilor grave.

După ce a ucis-o pe chelneriţă, cuplul canibal a ţinut neapărat să se imortalizeze prin mai multe self-iuri în care se pot vedea membre tăiate şi mai multe bucăţi din diferite părţi ale corpului victimei. Pe unele dintre acestea le-au păstrat la domiciliul lor, unde pe unele le-au fiert şi pe altele le-au pus în congelator.

Uciderea chelneriţei este cea mai recentă crimă comisă de cuplul rus.

În urma investigaţiilor, experţii au confirmat că probele prelevate de pe cadavrul femeii sunt ale acesteia.

De asemenea, anchetatorii au informat că rolul soţului femeii canibale nu este încă elucidat, în ciuda faptului că, potrivit unor informaţii din cadrul anchetei, femeia canibală ar fi mărturisit că ar fi ucis cel puţin 30 de persoane în 18 ani.

Cuplul criminal îşi racola victimele în special de pe site-uri de matrimoniale. La domiciliul acestuia s-ar fi găsit o fotografie în care se putea vedea un cap uman tăiat şi pregătit pentru a fi mâncat, asezonat cu mandarine şi portocale, din 1999.

Legislaţia rusă nu prevede o legoslaţie specială pentru acte de canibalism. Cu toate acestea, procurorii au deschis o anchetă asupra acestui caz. Bărbatul femeii canibale a fost condamnat şi el la 15 ani de închisoare.
loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7729
RON
22 Nov
noapte 1 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H