Nevasta fotbalistului Gabi Enache s-a transformat într-o BOMBĂ SEXY după divorţ FOTO

Înșelată de fostul ei soț, un fotbalist celebru, o brunetă devenită celebră după ce s-a trezit pusă în fața unui divorț cât se poate de dificil a decis că este cazul să își refacă viața. Și, pentru asta, femeia înșelată a început să își refacă, pe ici, pe colo, câte ceva din ceea ce credea că îi lipsește, fizic.

17 ian. 2018, 07:26

A fost înșelată de unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști de la noi din țară și, în ciuda faptului că aveau un copil împreună, a fost „aruncată ca o măsea stricată”, scrie spynews.ro. Acum, după ce bărbatul cu care a fost măritată și de care a divorțat și-a refăcut viața, are un alt copil și a și luat-o pe femeia care i-a fost amantă, de nevastă, soția înșelată a decis să facă schimbări emorme în viața ei.

Citeşte şi Fiica lui Van Damme s-a transformat într-o BOMBĂ-SEXY. Poze provocatoare FOTO

Mai exact, zilele trecute, Mădălina a plecat în Turcia. Doar că vizita în Istanbul nu a fost una în care să se relaxeze prea mult. Ci, am spune noi, chiar dimpotrivă. Iar asta pentru că Mădălina, fosta soție a lui Gabi Enache, a mers la o clinică celebră în Turcia pentru a-și „rezolva” micile defecte, problemele fizice pe care, probabil, le-a resimțit ca fiind acute în momentul în care fotbalistul a plecat de acasă, preferând-o pe amanta lui, celebra, deja, Lena, un fost fotomodel tunat din cap până-n picioare.

Așa că, fără să stea pe gânduri, Mădălina a decis să își facă două operații: una la nas, pentru a-și corecta micuța deviație a septului, și una la bust, pentru a se bucura de o pereche de sâni nou-nouță, de un decolteu mai ferm și mai mare decât cel pe care îl văzuse, ultima oară, Gabi Enache.

Citeşte şi Gabi Enache A DIVORŢAT. Ce a declarat FOSTA NEVASTĂ

Gabi Enache a părăsit-o pentru Lena

Gabi Enache şi Lena s-au cunoscut pe Facebook, iar fotbalistul a fost cel care a făcut primul pas, deşi era însurat cu Mădălina. La început, în mare secret, cei doi au decis să bea o cafea împreună, să vadă cum se pot consola reciproc. Iar de la tatonări, la câteva zâmbete și, evident, atingeri întâmplătoare, chicoteli și clipit din genul, ei și-au dat seama că sunt suflete pereche… Iar apoi, ca un făcut, amanta jucătorului a născut un băieţel perfect sănătos. Micuţul a venit pe lume în luna septembrie. Gabi Enache mai are un copil, o fetiţă, din relaţia cu Mădălina, fosta sa soţie.