Nevasta lui Lorenzo Lamas îi va naşte actorului un nepot

Sotia actorului Lorenzo Lamas e insarcinata, aceasta purtand in pantec copilul fiicei sale vitrege.

19 feb. 2015, 12:19
Nevasta lui Lorenzo Lamas îi va naşte actorului un nepot

Shawna Craig este cea de-a cincea nevasta a actorului cunoscut din „Renegade”, cei doi casatorindu-se in aprilie 2011, scrie ziare.com. Anuntul a fost facut de fiica actorului, Shayne Lamas, actrita de reality show, pentru revista Closer.

„Shawna nu e doar mama mea vitrega, e ca o sora de suflet. E un inger care a binecuvantat intreaga familie, inclusiv pe tatal meu”, a declarat Shayne, in varsta de 29 de ani, mai tanara cu un an decat mama sa vitrega. 

Citeşte şi Dramă pentru Lorenzo Lamas. Fiica sa a intrat în comă

„E ciudat. Sa-ti tina cineva in pantec copilul e ciudat. Insa mi-am pierdut fiul si Shawna imi poarta in pantec baiatul. Tocmai mi s-a dat cea mai mare binecuvantare din cate exista si intotdeauna ii voi fi recunoscatoare”, a mai spus aceasta.

Shayne trece prin momente delicate, dupa ce, anul trecut, a pierdut o sarcina si a descoperit ca nu mai poate ramane insarcinata.

Aceasta a anuntat, la sfarsitul anului trecut, ca va avea totusi un copil, insa nu a spus cine e mama-surogat, dand vestea abia acum. Mama sa vitrega va naste in iulie.

Legat de sarcina, sotia lui Lorenzo Lamas a declarat: „Sunt foarte entuziasmata sa fiu insarcinata. E cel mai bun lucru din lume”.