Nevestele înşelate demască orgiile politicienilor. Ce dezvăluie Alina Măgureanu VIDEO

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu vorbeşte despre jocurile murdare ale politicienilor şi oamenilor de afaceri care-şi aruncă nevestele în paturile primarilor pentru a obţine bani, contracte sau diverse favoruri.

15 mai 2016, 07:22

Alina Petre, fosta noră a lui Măgureanu, continuă sria dezvăluirilor de senzaţie. De departe cea mai şocantă declaraţie făcută de Alina Petre a fost că a cunoscut oameni care-şi trimiteau soţiile în patul primarilor pentru a pune mâna pe contracte, pe licitaţii sau pe funcţii de conducere, transmite România TV.

„Primeau garanţia că vor avea prelungira contractelor de salubritate, deszapezire, marcaje de drumuri”, povestea Alina Petre.

Fosta nora a lui Măgureanu mai povesteşte că în cercurile pe care le-a frecventat până de curând, bărbaţii aveau un comportament mafiot chiar faţă de propriile neveste

„Eram într-o parte fetele, iar într-o parte băieţii că aşa se stătea, ca la arabi. Nu se stătea la grămadă. Femeile nu au drepturi acolo îşi cîştigă drepturile treptat, dar e o altă discuţie şi e aşa, ca un pamflet”. 

Elan Schwartzenberg făcea şi el parte din acest grup, susţine Alina Petre, iar Mihaela Rădulescu, fosta soţie a milionarului, invoca după divorţ comportamentul lui mafiot.

În patru ani de căsnicie Mihaela Rădulescu si Elan Schwartenberg, au fost in lumina reflectoarelor. Viaţa lor mai putin cunoscuta a apărut mult mai târziu in referatele procurorilor care vorbesc despre orgii sexuale, şmenuri cu bani publici, proxenetism, toate legate de numele lui Elan Schwartzenberg şi ale apropiaţilor săi.

Fratele milionarului şi alţi opt colaboratori de-ai sai au fost puşi sub învinuire pentru spalare de bani şi evaziune fiscală. Potrivit procurorilor acesta ar fi intervenit de mai multe ori pe lângă persoane din Guvernul României pentru a-i păstra în funcţii pe Sorin Blejnar şi Viorel Comăniţă. Primul conducea ANAF şi al doilea era şeful Autorităţii Naţionale Vamale. Ambii, spun procurorii DNA au ajutat mai mulţi oameni de afaceri să facă evaziune fiscală şi să aducă un prejudiciu bugetului de stat de peste 15 milioane de euro.

În 2008, în plin scandal de divorţ, Mihaela Rădulescu vorbea despre fostul soţ ca despre un adevărat pericol social, un mafiot nedemn de a crește un copil.

Ce spunea Mihaela Rădulescu în urmă cu 8 ani

„Am sentimentul că trăiesc viața altei femei în acest moment. Am fugit de un soț care mă înșela și care începuse să trăiască cum trăiesc mai toți milionarii cu bani făcuți peste noapte – șmecherește, în orgii sexuale și financiare. Mă aflu în umilitoarea situație de a mă folosi de calitatea de persoană publică pentru a-mi apăra copilul de mizeriile unei lumi înrăite și gata oricând să atace o femeie cu un copil în brațe. Mă aștept ca dintr-o clipă în alta să fiu legată de mâini și de picioare și să mi se însceneze orice. Mă aștept la orice minciună publică și la orice nouă umilință. Mă aștept să-i facă rău chiar și copilului nostru, tocmai pentru a-și demonstra nemernicia și pentru a obține custodia copilului”. 

Mihaela Rădulescu a fost şi ea chemată la DNA pentru a da declaraţii în dosarul dispariţiei lui Codruţ Marta, fostul şef de cabinet al lui Blejnar, în care este cercetat fostul soţ

„Elan Schwartzenberg a dat declaraţii la Parchet, după care a fugit din România, deşi promisese că se întoarce să facă dezvăluiri. Fosta soţie a lui Elan, Mihaela Rădulescu, este informatoarea omului de afaceri, de când a plecat din ţară. Ea a fost audiată în dosarul de dispariţie al lui Marta”.