NEXT STAR. Invitat din „Stăpânul Inelelor” în emisiunea de vineri seară

De-a lungul celor trei sezoane ale emisiunii, prin faţa celor cinci juraţi Next Star s-au perindat o mulţime de prichindei talentaţi, gata să demonstreze că locul lor este pe scenă. Mulţi dintre ei i-au uimit nu doar cu talentul lor, ci şi cu un look incredibil. Este şi cazul micuţului Akis, pe care telespectatorii îl vor putea urmări in această seară, de la 20:30, la Next Star, care seamănă extraordinar de mult cu Frodo, celebrul personaj din Stăpânul inelelor.

11 apr. 2014, 08:28
NEXT STAR. Invitat din „Stăpânul Inelelor” în emisiunea de vineri seară

Prichindelul are o poveste de viaţă minunată: mama sa fiind româncă, iar tatăl grec, Akis îşi petrece vacanţele de vară în Grecia, iar restul anului în România, scrie ziarulring.ro. Povestindu-le juraţilor despre originile numelui său, Connect-R a făcut o precizare: „Dane, apropo, chiar vroiam să vă spun ceva – ştii că numele meu de familie are origini greceşti?”. Mama lui Akis, ghid turistic şi pasionată de istoria greacă, a fost cea care i-a spus lui Connect-R că numele său vine din zona insulei Creta.

Citeşte şi Next Star. O fetiţă de 10 ani A ŞOCAT juriul cu mişcările ei: „Dumnezeule, ABSOLUT ZDROBITOR” VIDEO

Glumele nu au întârziat să apară: „Eu credeam că eşti din acuarela, nu din creta!” i-a spus râzând Maria Cârneci.

Citeşte şi NextStar. Vocea INCREDIBILĂ a unei fetiţe de 10 ani a ridicat o sală întreagă în picioare VIDEO

Akis le-a mărturisit juraţilor că într-una dintre vacanţele sale, a întâlnit-o în Grecia pe Simona Gherghe, ba mai mult, a avut onoarea să şi danseze cu ea tradiţionalul Sirtaki. Cum s-a întâmplat totul şi ce surprize i-a pregătit Dan Negru lui Akis, rămâne de văzut în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Citeşte şi Momente cumplite pentru familia lui Connect-R. Părinţii artistului sunt distruşi