NEXT STAR 12 MARTIE LIVE VIDEO ONLINE STREAM. O puştoaică a fermecat-o pe Loredana

Next Star, cel mai inedit show al momentului, a revenit la Antena 1. Dan Negru și cei trei jurați - Loredana Groza, Ștefan Bănică și Dorian Pop - promit un spectacol pe cinste, iar printre concurenții talentați se numără Cătălina Solomac.

12 mart. 2020, 17:46
NEXT STAR 12 MARTIE LIVE VIDEO ONLINE STREAM. O puştoaică a fermecat-o pe Loredana

NEXT STAR 12 MARTIE LIVE VIDEO Emisiunea Next Star, sezonul 10, a revenit pe micile ecrane, iar concurenta care a spart gheața în această seară este Cătălina Solomac, o puștoaică de doar 12 ani, care vine de la Chișinău. 

Vocea ei puternică, dar și atitudinea, au dat-o gata pe Loredana Groza, care nu s-a putut abține să nu-i laude talentul: ”Dumnezeule, ce ochi, ce mișcări, ce atitudine.”, a exclamat Loredana Groza în timpul reprezentației.

NEXT STAR 12 MARTIE 2020. Loredana, decolteu demn de filmele pentru adulţi în show-ul copiilor GALERIE FOTO

Cătălina a ales să cânte melodia Bang Bang, a lui Jessie J & Ariana Grande & Nicki Minaj. 

Câți bani pot câștiga copiii la Next Star. Ștefan Bănică, Loredana și Dorian Popa au o misiune foarte grea

Conform celebrilor urați acest nou sezon al emisiunii ”Next Star” este unul greu cu concurenți foarte buni, talentați și plini de surprize. Într-un interviu, cu două zile, înainte de startul sezonului 10, Loredana a vorbit despre ce s-a întâmplat la filmări și cum au fost micii concurenți de până acum. „Toți copiii care au venit în fața noastră au fost absolut irezistibili! E foarte greu să spui NU, mai ales în fața unui copil. Am coșmaruri noaptea din cauza asta! Câteodată, Dorian îmi spune „Lori, trebuie să mai spunem și „nu”! Copiii trebuie să învețe că, în viață, mai sunt și situații de genul ăsta”. Problema este că, și dacă le spunem „da”, ei tot plâng”, a dezvăluit Loredana Groza.

De cealaltă parte, celălalt membru din juriu, la fel de celebrul, Ștefan Bănică Jr. a avut numai cuvinte de laudă la adresa micuților participanți, povestind despre unul din momentele de grație din timpul filmărilor, protagonistă fiind o fetiță drăgălaș și charismatică. Și tot Ștefan Bănică a povestit de o altă mică concurentă, de 4 anișori, care i-a lăsat fără cuvinte și a făcut cu ei ce a vrut. „A venit o fetiță, mare lucru nu cânta, dar nu conta. Avea un farmec aparte, iar un copil are nevoie de încredere. Mă bucur că lucrez din nou cu Loredana, că l-am cunoscut și pe Dorian Popa. Dar nu juriul e important la astfel de concursuri, ci concurenții. „Un copil de patru ani ne-a înșirat pe toți pe scenă și nu-ți dai seama ce a ieșit. A făcut ce a vrut din noi. A făcut un show total”, a spus Ștefan Bănică în cadrul unui interviu pentru ”Neatza cu Răzvan și Dani”.