NEXT STAR 2015: Schimbare de ULTIMĂ ORĂ. Ce se întâmplă cu Dan Negru

NEXT STAR 2015: Ultima ediție dinaintea finalei de popularitate a show-ului “Next Star” va aduce joi, 14 mai, de la ora 20.30, în fața telespectatorilor și a juriului, șapte noi concurenți talentați la muzică, dans și actorie. Ediția îl va desemna pe cel de-al zecelea concurent care va intra în Marea finală a celui de-al cincilea sezon.

13 mai 2015, 11:13
NEXT STAR 2015: Schimbare de ULTIMĂ ORĂ. Ce se întâmplă cu Dan Negru

NEXT STAR 2015: Emisiune plină de surprize, joi, la “Next Star”. Viviana, o fetiță de 12 ani, din Vaslui, care cântă muzică populară, o va cunoaște pe cea căreia îi poartă numele. Mama ei a văzut-o cu mulți ani în urmă, în emisiunea lui Dan Negru, “Academia vedetelor”, a plăcut-o și a hotărât ca numele ei, Viviana, să fie purtat și de fiica sa.

Cele două Viviana se întâlnesc pentru prima oară joi, la “Next Star”. În aceeași emisiune, prezentatorul Dan Negru se transformă în… cameraman.

Care este momentul pe care a dorit el să-l filmeze, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seara. Tot atunci, cei cinci jurați vor fi protagoniștii unor momente extrem de amuzante: mai întâi, vor trage o gură de heliu în piept, din câteva baloane multicolore, și vor încerca să cânte celebra piesă “Noi suntem români”.

Apoi, vor încerca să demonstreze că… râsul e molipsitor. Cu ajutorul cui vor face asta, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 14 mai, de la ora 20.30, numai la “Next Star”.

an Negru i-a făcut una din cele mai plăcute surprize unei concurente de la „Next Star”, iar cei de faţă au rămas la fel de surprinşi, inclusiv mama concurentei. 

NEXT STAR 2015: Joi, 14 mai, de la ora 20.30, la ultima ediție dinintea finalei de popularitate, la “Next Star”, vine Viviana, o copilă din Vaslui care cântă muzică populară. Cu acest prilej, mama ei îi mărturisește prezentatorului Dan Negru că Viviana poartă numele unei fetițe care a apărut, în perioada 2002-2003, în emisiunea acestuia, “Academia vedetelor”.

“Mi-a plăcut emisiunea dumneavoastră, mi-a plăcut și acea fetiță și astfel i-am ales numele fiicei mele”, a povestit mama Vivianei.

Și cum lui Dan Negru îi place să le facă invitaților săi tot felul de surprize, el o va aduce în platoul de la “Next Star” pe Viviana, copila care a apărut cu mulți ani în urmă, la „Academia vedetelor”.