NEXT STAR. Bulgăraş, un copil care cânta pe străzi ca să-şi hrănească familia, vine în cadrul show-ului

Joi, 23 aprilie, la Next Star, vine Bulgăraș, un copil de 13 ani, din Făgăraș, al cărui vis este să devină celebru ca să-și salveze familia de la sărăcie. În cadrul aceluiaşi show va putea fi revăzută şi Lorelai, fetița fără brațe și femururi, care a impresionat-o foarte mult pe Diandra.

23 apr. 2015, 10:36

NEXT STAR. Bulgăraş cânta pe străzile din Făgăraș pentru câțiva bănuți, pe care îi ducea acasă mamei, pentru mâncare, el fiind singura sursă de venit a celei care l-a adus pe lume și a celor cinci frați ai săi, scrie a1.ro.

Citeşte şi NEXT STAR: Află ce SURPRIZE i-au pregătit colegii lui Pepe: „M-a luat cu ameţeală!”

Pleca de acasă la 8 dimineața și se întorcea cu bani de cartofi și de pâine la lăsarea serii, în garsoniera insalubră, fără curent electric, în care se înghesuiau cu toții. Până într-o zi, când de el a auzit un cunoscut muzician, care l-a adus la București și l-a luat în grijă. Acum, copilul învață să scrie și ia lecții de canto, la Școala de muzică a binefăcătorului său. Joi, la „Next Star”, Bulgăraș va cânta pentru prima dată pe o scenă.

Diandra, o fetiță de 11 ani din Pitești, care practică înot și karate, vine joi, 23 aprilie, de la ora 20.30, la „Next Star”, ca să-și arate talentul real. Îmbrăcată în costumul popular al străbunicii, Diandra vine să cânte cu taraful o melodie din zona Argeșului.

Citeşte şi NEXT STAR, EDIŢIE SPECIALĂ în JOIA MARE

Întrebată De dan Negru care concurent de la „Next Star” a impresionat-o cel mai mult, de-a lungul timpului, Diandra răspunde că Lorelai, fetița născută fără brațe și femururi. Și pentru că Diandra își dorea mult să o întâlnească, Dan Negru îi împlinește visul.

Lorelai va veni în platoul emisiunii și îi va aduce cadou Diandrei una dintre cărțile sale, pe care i-o oferă cu autograf.