NEXT STAR. Lora, Pepe şi Dan Negru, în lacrimi în faţa unei fetiţe oarbe. Gigi Becali îi sare în ajutor

NEXT STAR. Ana Miruna, o fetița cu grave probleme de vedere, a reuşit să emoţioneze până la lacrimi juriul şi publicul de la NextStar cu povestea ei emoţionantă. Fetiţa avea mare nevoie de ajutor financiar pentru a ajunge în Belgia să se opereze. Gigi Becali nu a rămas indiferent în faţa suferinţei şi a promis că va suporta toate cheltuielile pentru ca Ana să poată într-o zi să-şi vadă mama.

09 apr. 2015, 19:39

NEXT STAR. Vanessa Marzavan, una dintre câștigătoarele „Next Star”, a adus în fața publicului și a juriului pe Ana Miruna, o fetiță de 7 ani și patru luni, din satul Cozieni, județul Buzău, care s-a născut fără vedere.

După ce copila a fost diagnosticată cu dezlipire de retină, mama ei a umblat din casă în casă și din biserică în biserică și a strâns 10.000 de euro, sumă de care a avut nevoie pentru ca fetița să facă prima operație, în Belgia. Acum, Ana Miruna avea mare nevoie de o a doua operație în Belgia. Intervenţia costă aproape 10.000 de euro, bani pe care părinții ei nu aveau cum să-i strângă.

Vezi şi: Next Star. O fetiţă de 10 ani A ŞOCAT juriul cu mişcările ei: „Dumnezeule, ABSOLUT ZDROBITOR” VIDEO

Potrivit nextstar.a1.ro, Gigi Becali a sărit în ajutorul micuței și va suporta cheltuielile integral, pentru că Ana să poată fi operată în Belgia, acolo unde are șansă să poată vedea soarele.

Citeşte şi: Gigi Becali s-a întors de la Muntele Athos. ANUNŢ BOMBĂ făcut la aeroport VIDEO