Neymar şi Cavani, la un pas de bătaie în vestiar. Unul dintre ei va pleca de la PSG

Jucătorii formaţiei PSG Edinson Cavani şi Neymar au fost foarte aprope de a se lua la bătaie, la vestiare, după meciul cu Olympique Lyon, disputat, duminică, pe Stadionul Parc des Princes şi câştigat de gazde cu 2-0, în etapa a 6-a a campionatului Franţei.

19 sept. 2017, 07:30
Neymar şi Cavani, la un pas de bătaie în vestiar. Unul dintre ei va pleca de la PSG

Thiago Silva a evitat o luptă între Neymar și Cavani, care au fost pe punctul să se bată în vestiar, după meciul cu Olympique Lyon. Conflictul dintre cei doi sud-americani a pornit după ce atacantul uruguayan i-a reproșat brazilianului atitudinea lui de pe teren.

Potrivit informațiilor publicate de ziarul L’Equipe, ”relația dintre cei doi jucători a trecut de la rău la mai rău în ultimele săptămâni”, iar în timpul meciului cu Olympique Lyon, spectatorii și telespectatorii au putut să vadă acest lucru inclusiv la faza penalty-ului pentru PSG, când Cavani nu l-a lăsat pe Cavani să execute. „Unul dintre ei va pleca!„, notează L’Equipe, dar cum PSG a oferit în schimbul internaționalului brazilian suma de 222 de milioane de euro, Edinson Cavani va fi forțat să părăsească pe vicecampioana Franței.