Un actor îndrăgit a murit subit în somn: serialul care l-a consacrat a rulat 30 de ani

Acesta a murit în somn la sfârșitul săptămânii ce tocmai a trecut, fără să fie bolnav, potrivit familiei sale.

10 ian. 2022, 18:27
Un actor îndrăgit a murit subit în somn: serialul care l-a consacrat a rulat 30 de ani

Actorul Nicholas Donnelly, care l-a interpretat pe profesorul MacKenzie în serialul „Grange Hill”, foarte îndrăgit de englezi, a murit la vârsta de 83 de ani

Serialul britanic pentru tineri a rulat timp de 30 de ani și a avut peste 600 de episoade. Nicholas Donnelly a jucat în celebrul serial timp de opt ani.

Doliu în teatrul românesc. A murit regizorul Lucian Giurchescu
Nicholas Donnelly a murit în somn la sfârșitul săptămânii ce tocmai a trecut, fără să fie bolnav, potrivit familiei sale.

Familia lui spunea despre el că „era un om amabil, amabil și drăguț, un tată și un bunic minunat. A fost, de asemenea, foarte amuzant și genial în arta de a spune povești. Îi plăcea foarte mult să îi facă pe oameni să se simtă bineveniți”.

Doi bătrânei infectaţi cu COVID-19 au murit la câteva secunde distanţă, ţinându-se de mână: „Erau fericiți să fie unul lângă celălalt”
Donnelly a apărut și în serialul de poliție difuzat de BBC Dixon Of Dock Green în rolul sergentului Johnny Wills în aproape 200 de episoade, în care Jack Warner, unul dintre cei doi frați fondatori ai studiourilor Warner Bros, a jucat în rolul principal – George Dixon, scrie Daily Mail.