Nici nu s-a terminat bine vara, că Bârladul a şi fost cuprins de febra sărbătorilor de iarnă: se instalează beculeţele de Crăciun

Publicat: Sâmbătă, 08 Septembrie 2018 08:18 // Actualizat: Sâmbătă, 08 Septembrie 2018 08:29 // Sursa: romaniatv.net

Oraşul Bârlad a intrat în febra sărbătorilor de iarnă. Angajaţii primăriei au început să monteze ghirlande luminoase pentru Crăciun, deşi afară sunt încă 30 de grade, iar vara abia s-a terminat. 

În tot oraşul Bârlad, angajaţii Primăriei au început să monteze ghirlande luminoase pentru Crăciun. Autorităţile spun că au nevoie de mai mult timp ca să se pregătească de sărbătorile de iarnă. Reţeaua de iluminat festiv s-a extins, aşa că este nevoie de mai multe beculeţe şi de mai multă muncă.

"Montarea luminilor festive a început de acum, deoarece acest lucru trebuie definitivat până pe data de 30 noiembrie. Fiind an centenar, pe 1 Decembrie, luminile trebuie să fie funcţionale. În acest an, Compania de Utilităţi Publice (CUP) a preluat contractul de iluminat de la societatea care s-a ocupat anul trecut de acest aspect. Din cauza faptului că societatea nu are încă experienţă în domeniu, că există o singură macara şi un singur om care trebuie să monteze aceste ghirlande, cei de la CUP au început din timp această activitate, în aşa fel încât să poată termina la timp", a declarat Adrian Arnăutu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bârlad, potrivit Mediafax.

Acesta a adăugat că, în Bârlad, există aproximativ 6 kilometri de acoperit cu iluminat public şi, implicit, cu iluminat festiv.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Bârlad ghirlande de Crăciun luminiţe Crăciun
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8738
RON
21 Oct
noapte 5 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H