Nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza ninsorii UPDATE

Publicat: Miercuri, 11 Ianuarie 2017 08:33 // Actualizat: Miercuri, 11 Ianuarie 2017 08:49 // Sursa: romaniatv.net

Niciun avion nu a putut decola, miercuri dimineaţă, de pe Aeroportul Henri Coandă, timp de două ore jumătate, din cauza ninsorii extrem de puternice. În prezent, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, cu ninsoare şi vânt în rafale, care transportă zăpada la sol, a transmis Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

Nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condiţiilor meteo şi se aterizează în deplină siguranţă. Începând cu ora 08.30, aeronavele au început să decoleze. Unele zboruri au înregistrat întârzieri la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor, a transmis, miercuri dimineaţa, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

De pe aeroportul Henri Coandă nu a putut pleca niciun avion, miercuri, întrel orele 6.00 şi 8.30, dar aterizările au avut loc fără probleme. Directorul de comunicare al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, Valentin Iordache, a explicat că, în cazul curselor care trebuiau să plece în jurul orei 6.00, pasagerii au aşteptat în avioane.

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime şi sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene.

Informaţii în timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro.

Miercuri a intrat în vigoare cod portocaliu de ninsori în mai multe zone din ţară, iar căderile puternice de zăpadă au creat probleme serioase în domeniul transporturilor.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8746
RON
20 Oct
noapte 4 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H