Niciun necaz nu o atinge. Care este ZODIA ce poate trece prin foc fără să se ardă

O balanță cântărește și măsoară! La fel și nativii din zodia cu același nume despre care se spune că sunt imuni la necazuri. Explicația? Echilibrul pe care știu să îl aducă în viața lor îi ține departe de probleme personale, prfesionale sau de sănătate.

02 mart. 2016, 08:20
Niciun necaz nu o atinge. Care este ZODIA ce poate trece prin foc fără să se ardă

Firi pacifiste și diplomate, balanțele nu știu să se certe, scrie poatenustiai.ro. Nu vor avea niciodată conflicte în familie, cu vecinii din bloc sau la serviciu deoarece, de câte ori intervine o problemă, nativii acestei zodii știu să o aplaneze cu umor, încât cei din preama lor îi vor aprecia și îndrăgi și mai tare.

Citeşte şi Horoscopul zilei de miercuri, 2 martie 2016

Este singurul semn din zodiac care nu este reprezentat de o persoană sau de un animal, iar simbolul Balanței în zodiac semnifică soarele care apune, dar și egalitate. Ceea ce înseamnă serenitate, calm, închidere, ciclicitate. Toate acestea sunt semne ale păcii, ceea ce înseamnă că balanța are cele mai puține conflicte din zodiac. Abilitatea lor de a gândi abstract le oferă posibilitatea de a fi mult mai obiectivi decât restul reprezentanților din Horoscop. Balanțele au o inteligență subtilă și logica lor este bazată pe gândirea relativă: nu pot evalua un lucru, un fapt, fără a face comparații. Această trăsătură le face pe balanțe să aibă gusturi extrem de rafinate..

Balanța este foarte diplomat și știe să se pună în locul altor persoane, astfel putând avea perspective diferite asupra lucrurilor.

Se pricepe să lege relații cu multe persoane, este sociabilă, motiv pentru care sunt puțini care nu o plac. Balanța este extrem de grijulie cu sentimentele celor din jur și, de cele mai multe ori, pentru a nu-i răni și a împăca pe toată lumea, își ascunde adevăratele păreri ori emoții legate de o anumită situație. Există și reversul medaliei însă, balanța putând trece drept ipocrită în fața celor care nu o cunosc foarte bine.

Balanțele au nevoie de iubire și de confirmări, însă reușesc să le obțină prin felul lor de-a fi. Acest lucru denotă, pe de altă parte, faptul că sunt în permanență în căutarea persoanei sua misiunii care să le completeze. Acesta este un motiv pentru care Balanțele sunt „fluturași sociali”, întrucât sunt în permanentă încercare de a-și găsi ele liniștea interioară, prin intermediul altor persoane.

Citeşte şi Horoscop: Cele mai norocoase 6 zodii din luna martie

Cerebrală și echilibrată, Balanța conștientizează faptul că viața are urcușuri și coborâșuri, motiv pentru care aceasta este o persoană fericită și pregătită pentru orice situație. Balanța suportă cu responsabilitate schimbările, iar din acest punct de vedere viața ei este mai ușoară.

Echilibrul specific Balanței se regăsește inclusiv în stilul de viață aș reprezentanților acestei zodii. Extrem de atenți cu tot ceea ce consumă, au grijă să mănânce doar preparate organice, să folosească produse cosmetice organice și, în general au un regim bine proporționat și au grijă să meargă cu regularitate la medic. Atenția sporită față de stilul lor de viață îi ține departe de boli și stres.