Nick Cannon este în doliu. Băiatul fostului soţ al lui Mariah Carey a murit la cinci luni

Nick Cannon este în doliu. Toată lumea îl cunoaşte mai mult pentru mariajul pe care l-a avut cu artista Mariah Carey, cu care are doi copii, gemenii Monroe şi Morrocan, acum în vârstă de 10 ani şi jumătate, însă el este un comediant extrem de talentat.

08 dec. 2021, 12:31
Nick Cannon este în doliu. Băiatul fostului soţ al lui Mariah Carey a murit la cinci luni
Nick Cannon este în doliu

Nick Cannon este în doliu. După divorţul de diva muzicii pop, încheiat în noiembrie 2016, Nick Cannon a avut mai multe relaţii, făcând cinci copii: un băiat şi o fată cu Brittany Bell, o pereche de gemeni cu Abby De La Rosa şi un alt băiat cu actuala iubită, modelul Alyssa Scott.

Citeşte şi: Mariah Carey va avea meniu de Crăciun la McDonald’s. Zilnic, un produs va fi oferit gratuit VIDEO

Nick Cannon este în doliu

Zen era cel de-al şaptelea copil al lui Nick, născut pe 23 iunie, care a început să aibă probleme de sănătate la 2 luni. Părinţii au remarcat faptul că respira greoi şi că avea capul mai mare decât normal, moment în care medicii au descoperit că bebeluşul avea hidrocefalie, anume o acumulare de lichid în creier, care necesita o intervenţie chirurgicalăde urgenţă.

Din păcate, afecţiunea a devenit malignă şi a început să acapareze tot mai mult din creierul bebeluşului, într-un final pierzând lupta cu boala.

Alyssa a fost cea mai puternică femeie, nu s-a plâns, nu ne-am certat, nu a fost nervoasă, a fost emoţională când a trebuit, dar a fost şi este cea mai bună mamă.

În weekend, am încercat să petrec cât mai mult timp cu fiul meu. Duminică ne-am trezit devreme, ne-am dus pe malul oceanului, mi-am ţinut fiul în braţe la răsărit… Mi-am ţinut în braţe fiul pentru ultima oară.

Mă pregăteam să vin spre New York, aşa cum fac de-obicei la final de weekend, să fiu aici cu voi, dar a trebuit să mă întorc din drum„, a povestit Nick, în timp ce-l năpădeau lacrimile.

Comediantul a mulţumit în cadrul talkshow-ului său, atât fostei sale soţii, Mariah, cât şi celorlalte foste partenere de viaţă, pentru înţelegerea de care au dat dovadă, lăsându-l să aibă în preajmă toţi copiii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de NICK CANNON (@nickcannon)