Nick Jonas a ajuns de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu artistul

Nick Jonas a ajuns de urgență la spital, în urma unui accident suferit pe platourile de filmare. Artistul filma pentru un show de televiziune în momentul în care s-a accidentat, iar rănile au fost îndeajuns de grave, încât artistul a fost dus de urgență cu ambulanța la cel mai apropiat spital.

18 mai 2021, 13:04
Nick Jonas a ajuns de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu artistul

Nick Jonas a ajuns de urgență la spital! Nick Jonas, fost component al trupei Jonas Brothers și de curând jurat la The Voice America, a ajuns la spital după ce a suferit un incident chiar pe platoul emisiunii, scrie Metro.

Nick Jonas a ajuns de urgență la spital!

Artistul a fost rănit pe platoul de filmare a noului său show. Nick Jonas, în vârstă de 28 de ani, a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit un accident pe platoul de filmare. Deși apropiații artistului nu au dezvăluit prea multe detalii, rana pe care a suferit-o cântărețul a fost destul de gravă.  Nick Jonas se recuperează acasă. De asemenea, nu este pentru prima dată când Nick Jonas se accidentează. În anul 2018, artistul și-a rănit mâna în timpul unor exerciții, chiar după terminarea unui concert. Totodată, la vremea respectivă, Nick Jonas și-a deschis sufletul în fața fanilor din mediul online și le-a dezvăluit că suferă de diabet de tip 1. Cântărețul a ținut să precizeze că este recunoscător familiei pentru că l-au ajutat și susținut de-a lungul timpului.

Miss Univers. Regina frumuseţii vine din Mexic, reprezentanta României nu a prins Top 21 VIDEO

„Astăzi, acum 13 ani, am fost diagnosticat cu diabet de tip 1. Imaginea din stânga e cu mine la câteva săptămâni după diagnosticul meu. (….) În dreapta sunt eu, acum. Fericit și sănătos. Prioritizând sănătatea mea fizică, antrenamentul, alimentația sănătoasă și menținerea zahărului din sânge sub control. Am control deplin asupra vieții mele de zi cu zi cu această boală, și le sunt atât de recunoscător familiei și celor dragi care m-au ajutat la fiecare pas. Nu lăsați nimic să vă împiedice să trăiți cea mai bună viață. Le mulțumesc tuturor fanilor mei pentru cuvintele și sprijinul vostru amabil. Înseamnă mai mult decât bănuiți. Vă iubesc pe toți”, povestise Nick Jonas.