Nicki Minaj şi-a şocat fanii: A postat pe Twitter imagini INCENDIARE din vacanţă

Extravaganta artistă americană şi-a lăudat formele pe Twitter, după ce a postat mai multe fotografii în ipostaze provocatoare. Cele trei imagini îi pun în evidenţă posteriorul, parte a corpului de care Nicki Minaj este foarte mândră.

19 feb. 2013, 16:26

Niciki Minaj s-a fotografiat într-o locaţie exotică, unde s-a hotărât să îşi petreacă vacanţa, după ce a terminat filmările pentru ultima ei melodie, „Freaks”. Ea a colaborat cu French Montana, un raper american, potrivit The Sun.

Cât timp s-a relaxat, artista nu a pierdut timpul, postând mai multe fotografii pentru fanii ei de pe Twitter. Ea şi-a fotografiat fundul, în timp ce purta un constum de baie minuscul.

Vedeta în vârstă de 30 de ani a început anul 2013 în forţă, după ce a fost aleasă să facă parte din juriul unui concurs muzical american. American Idol, ajuns la a 12-a ediţiei, este unul dintre cele mai importante concursuri americane pentru descoperirea de noi talente. Chiar mai mult, Nicki MInaj îşi va lansa propria carte de benzi desenate, în care va povesti viaţa ei de vedetă rap, pornind de la începuturile carierei muzicale până în prezent.