Nicki Minaj trece prin momente grele: Doi dintre membri echipei sale, ÎNJUNGHIAŢI

Doi membri ai echipei cantaretei Nicki Minaj au fost injunghiati, unul dintre ei mortal, miercuri dimineata, in Philadelphia.

19 feb. 2015, 10:20
Nicki Minaj trece prin momente grele: Doi dintre membri echipei sale, ÎNJUNGHIAŢI

Potrivit ContactMusic, De’Von Pickett si Eric Parker au fost implicati intr-o disputa, intr-un bar. La un moment dat, aceasta a devenit violenta, mutandu-se in strada, unde cei doi au fost injunghiati.

Barbatii se aflau in Philadelphia de doua zile, pentru a pregati cateva concerte ale artistei.

Politia nu a facut cunoscuta identitatea victimelor, insa Minaj a spus despre cine este vorba, postand pe Instagram si o fotografie cu cei doi. Artista in varsta de 32 de ani a transmis condoleante familiei celui ucis, mentionand: „Inca un act de violenta fara sens, care a luat viata unui om minunat”.

Si Rihanna s-a referit, intr-o postare pe o retea sociala, la moartea lui Pickett, cu care a lucrat in trecut. „Nu pot sa cred ca e adevarat! Una dintre cele mai placute, cool, amuzante persoane pe care am intalnit-o vreodata si cu care am mers in turneu! Ne-am distrat atat de bine impreuna! E trist sa pierd un spirit atat de frumos ca al tau!”, a scris cantareata pe Instagram la aflarea vestilor.