Nicolae Badea, REVENIRE SENZAŢIONALĂ în LIGA I

Nicolae Badea, retras în 2013 de la Dinamo, revine în fotbal. Fostul nr. 1 din "Groapă" este gata să investească la Concordia Chiajna.

22 mai 2014, 14:56
Nicolae Badea, REVENIRE SENZAŢIONALĂ în LIGA I
Nicolae Badea a avut mai multe discuţii cu primarul comunei Chiajna, Mircea Minea, iar cei doi au ajuns în cele din urmă la un numitor comun. Badea și Minea au în acest moment o înțelegere preliminară în vederea unui amplu proiect imobiliar în oraș, facilitățile oferite lui Badea urmând a fi răsplătite prin implicarea acestuia la clubul de fotbal, anunţă Digi Sport.

Conform planului gândit de Badea, viitorul antrenor al Concordiei ar urma să fie Cornel Țălnar. Primul transfer pe care Nicolae Badea ar dori să-l efectueze la Chiajna este unul de răsunet: fostul internațional român Cătălin Munteanu (35 de ani). Aflat la final de contract cu Dinamo, „Cap de Zmeu” nu mai intră în calculele staff-ului tehnic, dar el ar dori să-și continue cariera în Liga I.

Chiajna, antrenată în acest sezon de Ionuț Chirilă și de Marius Șumudică, s-a salvat in-extremis de la retrogradare, cu 39 de puncte, încheind campionatul 2013/2014 pe locul 14.