Nicolae Botgros s-a întors la soție. Ce spune amanta cu care are o fetiţă

Nicolae Botgros și-a părăsit amanta și fiica, întorcându-se înapoi la soția alături de care trăiește de mai bine de 48 de ani. Ana Dabija a povestit care este relația actuală dintre ea și fostul său iubit.

19 iul. 2021, 16:45
Nicolae Botgros s-a întors la soție. Ce spune amanta cu care are o fetiţă

Nicolae Botgros s-a întors la soție. Nicolae Bogros, dirijor al Orchestrei Lăutarii Chișinău, în vârstă de 68 de ani, și-a părăsit recent amanta, pe Ana Dabija, mai tânără decât el cu 30 de ani, pentru a se reîntoarce în căminul conjugal, la soția lui. „Eu mi-am recunoscut copilul odată ce a apărut pe lume. Acest boboc de fată pe nume Nicoleta, pentru mine este un adevărat dar de la Dumnezeu și nu există nimic de ascuns aici. Nu a existat vreodată o discuție despre o eventuală separare de soția mea, Lidia Bejenaru. Nu s-a întâmplat acest lucru până acum și cred că nu se va întâmpla atât timp cât ne va considera Dumnezeu demni de această viață”, a scris Nicolae Botgros, acum ceva timp, pe contul său de Facebook.

Nicolae Botgros s-a întors la soție

Anișoara Dabija, cea care i-a fost amantă ani buni şi care i-a dăruit și o fetiță, a vorbit pentru prima oară despre relația dintre ea și artist, despre motivele separării, dar și cum se poartă maestrul cu cea mică, în vârstă acum de trei anișori.

„Într-atât de mult îl iubește Dumnezeu pe maestru, încât a făcut pe dorința dumnealui, deoarece el și-a dorit foarte mult o fetiță. Da, e adevărat că nu e cel mai frumos mod, s-a primit cum s-a primit darul de la Dumnezeu, dar nu știu ce să zic, nu regret. Nu regret, pentru că e un copil din dragoste și așteptat. Maestrul a rămas în familie și îi respect decizia, poate așa este mai corect. Eu sunt mai tânără și mai puternică, pot să duc toate și așa am hotărât, de aceea nu vreau să dau multe amănunte, pentru că nu vreau să le fac rău oamenilor”, a declarat cântăreața Anișoara Dabija în cadrul unei emisiuni difuzate în Republica Moldova.

Nicolae Botgros: „Mai bine mor pe masă aici decât intubat”

„Nicoleta noastră a fost un copil așteptat, un copil dorit. Noi chiar ne-am dorit-o și eu, și tăticul ei. Și nu au fost interese. Datorită Nicoletei am ieșit dintr-un calvar și îi mulțumesc pentru asta. Nicolae Botgros este tăticul cel mai scump și drag, care vine și ne vizitează. Se împacă foarte bine și cu băieții. Ne ajută, pentru că Nicoleta e comoara lui. Orice moft, dacă intră într-un magazin, el cumpără tot pentru Nicoleta. Nimic nu îi lipsește, nici dragostea, nici nimic”, a mai spus Ana Dabija.

Anișoara Dabija a mai povestit cum fostul său soț o bătea atât pe ea, cât și pe cei doi băieți minori ai lor, dar și despre patima alcoolului în care căzuse. Sătulă de acest tratament, artista s-a refugiat în brațele lui Nicolae Botgros, ajungând să aibă o relație.