Nicolae Ciucă, după Adunarea Organizaţiei Seniorilor Liberali Prahova: „Le-am transmis celor prezenţi că PNL va continua să îi susţină şi să le apere interesele”

Preşedintele liberalilor Nicolae Ciucă a participat, vineri, la Adunarea Generală de Alegeri a Organizaţiei Seniorilor Naţionali Liberali Prahova, la care le-a transmis acestora că PNL va continua să îi susţină şi să le apere interesele, „dar şi că ne bazăm pe experienţa şi sprijinul vârstnicilor în toate deciziile şi politicile important”.

22 sept. 2023, 20:59
Nicolae Ciucă, după Adunarea Organizaţiei Seniorilor Liberali Prahova: „Le-am transmis celor prezenţi că PNL va continua să îi susţină şi să le apere interesele”

„Astăzi, la Adunarea Generală de Alegeri a Organizaţiei Seniorilor Naţionali Liberali – Prahova, le-am transmis celor prezenţi că PNL va continua să îi susţină şi să le apere interesele, dar şi că ne bazăm pe experienţa şi sprijinul vârstnicilor în toate deciziile şi politicile importante”, a scris Nicolae Ciucă, vineri pe Facebook.

Liderul PNL a mai spus că „din 2020, de când suntem la guvernare, ne-am dovedit angajamentul prin fapte concrete: pensiile au fost mărite de trei ori, cu o creştere totală de 41%, majorând punctul de pensie de la 1.265 de lei la 1.785 de lei”.

„Promisiunea PNL este că vom continua să le asigurăm pensionarilor tot sprijinul nostru şi că le vom oferi respectul şi grija pe care ştim că le merită. Îl felicit pe domnul Adrian Ungureanu, primarul localităţii Brebu, pentru alegerea ca preşedinte al OSNL Prahova şi îi urez mult succes în toate proiectele sale în fruntea organzaţiei”, a completat Ciucă.

Nicolae Ciucă în vizită şi la Sinaia

Tot vineri, liderul PNL a efectuat o vizită la Sinaia. Acesta a spus că orașul „este un exemplu de bune practici ale administraţiei liberale. În proiectele sale de dezvoltare a oraşului, primarul Vlad Oprea are toată susţinerea autorităţilor judeţene şi naţionale”.

„În vizita de astăzi, am văzut două investiţii care vor creşte semnificativ calitatea serviciilor publice: modernizarea Şcolii Generale «George Enescu» şi şantierul noului spital. Unitatea de învăţământ va fi una dintre cele mai bine dotate din România”, a adăugat el.

Nicolae Ciucă a adăugat că „elevii vor avea la dispoziţie table inteligente, o sală de sport, piscină, un teren de sport în aer liber. Toate sălile de clasă vor avea încălzire prin pardoseală. Proiectul este finanţat prin PNRR cu 4,5 milioane euro, la care se adaugă încă 406.000 euro doar pentru mobilier şi echipamente IT”.

Acesta a mai precizat că noul Spital Orăşenesc Sinaia va costa aproximativ 55 milioane euro şi va fi gata anul viitor.

Potrivit liderului liberal, „va avea un total de 143 de paturi, un centru de primiri urgenţe, o secţie de imagistică, un bloc operator cu trei săli, un alt bloc dedicat naşterilor şi laboratoare medicale. Astăzi, mi-au fost alături, pe parcursul întâlnirilor şi prim-vicepreşedintele PNL Iulian Dumitrescu – preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova şi deputatul PNL de Prahova Mircea Roşca”.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu bate în retragere: „Nu a avut nimeni în cap să impoziteze nunţile şi botezurile. Încă nu mi-am asumat legea”