Nicolae Ciucă, întâlnire cu deputaţii PNL la Vila Lac. Scopul şedinţei organizate la nici două săptămâni de când a fost ales preşedinte

Nicolae Ciucă se va întâlni, marţi, de la ora 13:00, la Vila Lac cu deputaţii din PNL. Scopul întrevederii cu noul preşedinte PNL este discutarea mai multor iniţiative legislative.

19 apr. 2022, 12:46
Nicolae Ciucă, întâlnire cu deputaţii PNL la Vila Lac. Scopul şedinţei organizate la nici două săptămâni de când a fost ales preşedinte

Ales în urmă cu nouă zile în fruntea PNL, Nicolae Ciucă vrea să discute cu parlamentarii liberali despre iniţiativele legislative care se numără printre priorităţi. De asemenea, întâlnirea de una „de curtoazie”, dat fiind faptul că Nicolae Ciucă nu se cunoaşte aşa de bine cu deputaţii, în condiţiile în care el este senator, dar nu este nici membru de partid cu vechime, au precizat surse politice, citate de Adevărul.

Parchetul asumat recent de coaliţia de guvernare şi urgentarea votării în Parlament a legii offshore s-ar număra printre principalele subiecte de discuţie.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu anunţă când va deveni România independentă faţă de gazul rusesc. „E un semnal puternic că nu ne schimbăm viaţa în funcţie de mofturile lui Putin”

Surse politice mai spun că Nicolae Ciucă ar vrea să afle ce probleme există la nivelul fiecărui judeţ pentru a putea analiza care dintre aceste pot primi un sprijin din partea Guvernului.

Totodată, noul preşedinte PNL vrea să înceapă construirea strategiilor politice pentru alegerile din 2024.

Citeşte şi: Klaus Iohannis discută azi cu Joe Biden despre războiul din Ucraina. Liderii UE şi NATO participă la videoconferinţă