Nicolae Dică a primit deja o ofertă din Liga 1: „Abia aştept să înceapă campionatul”

Nicolae Dică a dezvăluit că a purtat discuţii cu o echipă din Liga 1, însă nu a vrut să-i pronunţe numele. Fostul antrenor al FCSB-ului susţine că este dispus să preia chiar şi o echipă mică, deoarece îşi iubeste meseria şi este nerăbdător să se apuce din nou de treabă.

06 ian. 2019, 08:00
Nicolae Dică a primit deja o ofertă din Liga 1: „Abia aştept să înceapă campionatul”

Nicolae Dică a rămas liber de contract după ce s-a despărţit de FCSB, dar nu are de gând să stea prea mult pe margine şi susţine că este nerăbdător să antreneze din nou. Fostul atacant spune că a purtat deja discuţii cu o echipă din Liga 1, dar nu s-a ajuns la un acord.

”Nu pot să spun o ofertă, am avut o discuţie. Discuţii sunt, au fost în această perioadă, dar deocamdată este campionatul întrerupt. Aştept să înceapă campionatul şi vom vedea”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport. 

Dică n-a dezvăluit numele echipei care l-a ofertat, însă au apărut zvonuri că aceasta ar fi Concordia Chiajna. Însă fostul antrenor al FCSB-ului spune că n-ar avea nimic împotrivă să preia o echipă mică, aşa cum s-a întâmplat cu Edi Iordănescu, cel care a mers la Gaz Metan:

”Nu, nu mi-ar fi greu, pentru că eu iubesc această meserie, pun multă pasiune, o fac cu plăcere. Pentru mine, că am fost la liga a III-a la FC Argeş sau că am fost la Steaua, am antrenat cu aceeaşi plăcere, aceeaşi pasiune, pentru că iubesc această meserie”, a mai spus Dică.