Nicolae Dică despre gazonul de pe Arena Naţională: Probabil ne iau „la mişto” cei care se ocupă de această arenă

Tehnicianul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat, duminică seară, după meciul cu Astra Giurgiu, scor 1-0, că este incredibil faptul că formaţia sa a jucat pe un gazon foarte prost deşi în jultima perioadă nu a evoluat pe Arena Naţională pentru a-l menaja.

05 nov. 2018, 05:58
Nicolae Dică despre gazonul de pe Arena Naţională: Probabil ne iau „la mişto” cei care se ocupă de această arenă

“Aşa ceva este incredibil. Am stat două luni şi ceva ca să se facă gazonul bun. Probabil ne iau la mişco cei care se ocupă de această arenă. Nu se poate ca gazonul să arate în halul acesta. Dacă au făcut acel turneu trebuia să schimbe gazonul”, a spus Dică la Digi Sport.

Ela precizat că Astra şi-a creat ocazii de a marca doar pe finalul partidei. “Ne aşteptam să avem o partidă dificilă. Bălgrădean a făcut o partidă bună, dar până în minutul 70, când am reuşit să marcăm, cei de la Astra în afară de acel penalti nu şi-au mai creat ocazii de a marca. După minutul 70 şi-au creat şi cei de la Astra două ocazii mari. Am făcut pasul înapoi, nu înţeleg de ce”, a afirmat Nicolae Dică.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I, la care oaspeţii au ratat un penalti.

Golul a fost marcat de Gnohere, în minutul 67, dintr-un penalti acordat pentru un fault al lui Mrzljak la Moruţan.

În minutul 21, Bălgrădean a apărat un penalti executat de Llullaku, acordat pentru un henţ comis de Morais.