Nicolae Dică, replică jignitoare la adresa lui Şumudică: Bine că a recunoscut că e prost

Nicolae Dică, antrenorul secund de la Steaua, a a răspuns răspundă acuzelor lui Marius Șumudică la finalul meciului câștigat de campioana României pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 3-1.

28 sept. 2015, 05:37
Nicolae Dică, replică jignitoare la adresa lui Şumudică: Bine că a recunoscut că e prost

Noi nu am vorbit niciodată despre Astra. Antrenorul Astrei vorbește tot timpul despre noi. El, de altfel, a și recunoscut într-o conferință de presă că este prost. Îl respect pentru că a recunoscut public cum este. Nu vreau să intru în conflict cu el. Nu m-am întâlnit niciodată cu el, nu am ce să discut cu el. Antrenează de 15 ani și nu a reușit să câștige niciun trofeu” – a spus Nicolae Dică la Dolce Sport.

Citeşte şi Momente ŞOCANTE în vestiarul ASTREI. Marius Şumudica A LOVIT un jucător

Marius Șumudică îl atacase pe Nicolae Dică după ce antrenorul secund al campioanei României declarase că toată lumea este atentă la Mirel Rădoi, alți antrenori fără licență dând în continuare indicații în Liga 1.

Păi, Pancu e antrenor la Voluntari? Eu nu l-am vazut! Să vedem daca se ridica de pe banca. Pancu e jucător. Calul moare de drumul lung şi prostul de grijă altuia” – a spus Marius Şumudică.