Nicolae Guţă nu ştie ce să mai facă. Alberto, fiul lui şi al Narcisei, nu se mai opreşte din plâns

Şi-a bătut rivala după ce i-a jignit copilul, însă asta a costat-o libertatea. Narcisa Guţă a fost arestată pentru 30 de zile, fiind acuzată de tâlhărie calificată. De trei nopţi, iubita manelistului Nicolae Guţă împarte o celulă din Arestul Poliţiei Capitalei cu alte infractoare.

27 oct. 2014, 13:02
Nicolae Guţă nu ştie ce să mai facă. Alberto, fiul lui şi al Narcisei, nu se mai opreşte din plâns

Nu s-a gândit nicio clipă că gestul ei o va trimite după gratii, scrie spynews.ro. A spus în gura mare că a mers acasă la rivala ei, Mădălina Dumitru, alias Beyonce de România, să îi ceară socoteală pentru zecile de apeluri telefonice în care îi jigneşte băiatul, pe Alberto. Înainte de a-şi lua ” piatra de pe inimă”, după cum chiar ea a spus, Narcisa i-a furat Măsălinei din casă bani, bijuterii şi telefoanele mobile.

Citeşte şi LOVITURĂ DURĂ. Află unde va ajunge Narcisa Guţă dacă va fi condamnată la ÎNCHISOARE

Pentru asta ea a ajuns acum să stea departe de băiatul ei în vârstă de numai opt ani. Micuţul Alberto a rămas acum în grija manelistului. Din momentul în care a fost luată de mascaţi de acasă, Narcisa nu şi-a mai văzut copilul. I-a promis acestuia că se întoarce repede acasă, însă, judecătorii ilfoveni i-au dat mandat de arestare pentru 30 de zile. Micuţul a rămas în grija manelistului, însă acesta nu prea se descurcă cu el.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie! Beyonce, atacată de Guţă. Manelistul spune secretul ruşinos din trecutul iubitei sale

Nu a petrecut foarte mult timp lângă el şi astfel, nu ştie ce îi place şi ce nu. „De când a aflat că mama lui a ajuns în arest, Alberto plânge într-una. Nimeni nu se mai înţelege cu el. Era foarte apropiat de mama lui şi suferă mult. De când au luat-o de acasă mascaţii întreabă mereu de ea şi când vine înapoi la el”, a spus un apropiat al manelistului Nicolae Guţă. Avocatul Narcisei Guţă va face tot pisibilul ca iubita manelistului să se întoarcă acasă cât mai curând posibil.