CUTREMURĂTOR! Ultima DORINŢĂ a lui Nicolae Manea înainte SĂ MOARĂ

Nicolae Manea samurit la numai 60 de ani, dupa o lupta de sase luni cu o boala necrutatoare. In ultimele saptamani de viata, Manea a refuzat sa mai faca tratament cu citostatice si a cerut sa fie adus acasa, in sanul familiei, pentru a se stinge in pace.

15 dec. 2014, 17:22

Nicolae Manea s-a decis saptamana trecuta sa inceteze tratamentul si sa vina acasa. A simtit ca sfarsitul i se apropie, asa ca a vrut sa se mai bucure cateva zile de baieti, de nurori, de nepoti si de sotie, scrie Cancan. A petrecut de Sfantul Nicolae, atunci cand si-a serbat ziua de nume in jurul unei mese imbelsugate, alaturi de toti cei dragi.

„A plans de ziua lui, cand i-a vazut pe toti. Medicii de la Nisa i-au spus ca nu are sanse mari de vindecare. Nu a mai suportat chinurile chimioterapiei, starile de rau. A slabit peste 20 de kilograme, i-a cazut parul. Si-a dorit sa moara frumos, alaturi de cei dragi. A vorbit cu baietii lui de inmormantare, insa Florin nu il lasa sa spuna nimic despre moarte, l-a incurajat tot timpul. Avea metastaze, iar sansele sa isi revina au fost, practic, imposibile. Cum a ajuns in Romania a tinut mortis sa mearga la duhovnicul lui pentru a se spovedi si a se impartasi”, a declarat un apropiat al familiei.

Starea de sanatate a lui Manea s-a inrautatit joi, de cand a inceput sa refuze sa manance, a acuzat dureri infioratoare si a cazut la pat: „Medicii nu au mai putut face nimic, decat sa ii amelioreze durerile. Florin si Costin au stat langa el tot timpul. Sotia lui Manea nu a putut sa stea, i s-a facut rau. A fost un moment dramatic pentru toti”.