Nicolae Mitea, reacţie INCREDIBILĂ după ce a văzut-o mireasă pe Andreea Tonciu

Andreea Tonciu şi Nicolae Mitea au avut o relaţie cu năbădăi timp de şapte ani. Cei doi s-au iubit atât de mult încât şi-au dorit să se căsătorească, dar când toată lumea aştepta momentul în care vor ajunge în faţa altarului au decis să pună punct relaţiei definitiv.

09 sept. 2016, 14:23
Nicolae Mitea, reacţie INCREDIBILĂ după ce a văzut-o mireasă pe Andreea Tonciu

Andreea Tonciu s-a îndrăgostit anul trecut de un tânăr pe nume Daniel Niculescu, a rămas însărcinată cu el după doar câteva luni de relaţie, iar duminica trecută cei doi şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu. La nunta Andreei Tonciu au participat multe vedete din showbiz, iar petrecerea a ţinut până în zori. Bruneta îşi dedică acum timpul familiei, bucurându-se de micuţa ei pe nume Rebecca şi de bărbatul care o adoră.

Pe de altă parte, Nicolae Mitea şi-a refăcut viaţa alături de Irina, o tânără care îl înnebuneşte cu formele ei provocatoare. În ultima perioadă, cei doi au postat pe reţelele de socializare multe imagini în care se observă că sunt îndrăgostiţi lulea unul de celălalt.

Cancan l-a contactat telefonic pe Nicolae Mitea pentru a afla părerea lui despre nunta Andreei Tonciu.

„Nu mai am nicio treabă cu Andreea, am pus punct demult relaţiei. Asta este ultima oară când mai vorbesc despre acest subiect”, a declarat Nicolae Mitea.