Nicolae Robu: DNA cercetează inclusiv felul în care şi-au construit case fiii primarului

Publicat: Marţi, 11 Iunie 2019 13:55 // Actualizat: Marţi, 11 Iunie 2019 14:06 // Sursa: romaniatv.net

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a dezvăluit marţi că printre documentele cerute de DNA de la primărie se află şi cele privind locuinţele celor doi copii ai săi. Primarul a precizat că a atenţionat ca acolo unde legea poate fi interpretată, să se aplice în defavoarea acestora, pentru a elimina suspiciunile de favorizare.

"Dacă cineva a greşit, trebuie să plătească. În ce mă priveşte, nu am nicio emoţie, nu e nicio greşeală de la mine sau despre care să ştiu că au făcut-o alţii şi să o tolerez. Presupun că cineva a făcut o reclamaţie. Totul este corect. Eu le-am atras atenţia în mod special, când a venit documentaţia, nu cumva să greşească cu ceva. Toate interpretările, acolo unde ele există şi lasă loc de interpretare, să fie făcute în defavoarea lor şi nicidecum să riscăm să vină cineva ulterior şi să acuze vreo favorizare. Nu cred, încă, că s-a ajuns până acolo în România încât copiii unui demnitar să nu aibă toate drepturile fireşti de cetăţean. Nu trebuie să aibă privilegii, dar în ceea ce priveşte copiii mei, vă asigur că nu au avut decât de tras de pe urma poziţiilor mele importante", a explicat Nicolae Robu, în conferinţă de presă.

Edilul a detaliat că cele două case ale copiilor săi se află, fiecare, în câte un pachet de trei case înşiruite, dar totul este legal.

Nicolae Robu a mai menţionat că pentru a nu exista suspiciuni de favorizare a copiilor săi, ambii doctori ingineri în calculatoare şi tehnologia informaţiei, le-a recomandat nici să nu-şi publice în România lucrările ştiinţifice, acestea fiind publicate pe mapamond.

"Sunt crescuţi într-un climat sănătos, cum am fost crescut şi eu. Copilul meu cântă de plăcere într-o formaţie şi nu vrea să urce pe scenă pentru a nu-mi crea mie probleme în Timişoara. Aceasta este familia Robu. Să le fie ruşine unor ticăloşi necinstiţi, care-şi permit să ne împroaşte pe noi cu noroi. Ar fi bine să fie mai mulţi oameni ca noi. Noi nu vrem nimic necuvenit. Muncim şi am muncit cinstit toată viaţa", a conchis Nicolae Robu.

Procurorii DNA Timişoara au ridicat, luni, de la sediul Primăriei Municipiului Timişoara mai multe documente solicitate instituţiei, pe care aceasta le-a pus la dispoziţie. La sediul instituţiei nu a avut loc o percheziţie cu mandat emis de un judecător, ci formalizarea unei solicitări a DNA făcute Primăriei Timişoara. 

Citeşte şi: Descindere DNA la Primăria Timişoara. Reacţia primarului Nicolae Robu

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
dna primaria timisoara Nicolae Robu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8079
RON
26 Feb
noapte 3 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H