Nicolae Stanciu A FUGIT de la Al Ahli. Arabii l-au păcălit la BANI

Nicolae Stanciu a părăsit Arabia Saudită după ce i-a anunţat pe şefii lui Al Ahli Jeddah că nu mai stă la echipă. Internaţionalul român a reclamat faptul că nu i s-au achitat alţi bani în afara celor pe care i-a primit la semnătură, deşi a trimis mai multe notificări clubului saudit.

16 mai 2019, 15:31
Nicolae Stanciu A FUGIT de la Al Ahli. Arabii l-au păcălit la BANI

Nicolae Stanciu a jucat ultimul meci în etapa trecută, Al Faysaly – Al Ahli 1-4. Chiar a deschis scorul, în minutul 11, şi a fost pe teren până în minutul 87. În ultima vreme fotbalistul român a trimis mai multe notificări conducerii, în care solicita plata banilor.

Transferul lui Nicolae Stanciu la Al Ahli a stârnit foarte multe discuţii în România. Conform impresarului său, Anamaria Prodan, saudiţii ar fi plătit 10 milioane pe el, în timp ce Ioan Becali spune că ar fi vorba doar despre 4,5 milioane de euro.

Scandal MONSTRU la NAŢIONALĂ. Nicolae Stanciu a izbucnit la ieşirea de la vestiare: „Unii au anumite INTERESE!”

„Vorbim de Stanciu, ca jucător, că a plecat pe 10 milioane. A plecat pe 4,5 milioane și nu câștigă două milioane pe an. Da, Stanciu a fost transferat pe 4,5 milioane de la Sparta la arabi. Vă dau eu telefonul de la Sparta și vă spun ei pe cât au plecat. Și Stanciu câștigă 1,5 milioane pe an”, a spus Ioan Becali.

„Ăştia sunt banii. Aproape 10 milioane de euro transferul şi 7 punct 5 (n.r. – 7,5) banii jucătorului pentru următorii trei ani şi jumătate. Şi, atenţie, fără bonusuri. Pentru că acolo sunt diferite cupe, iar bonusurile pot fi importante”, a afirmat Anamaria Prodan.