Nicolae Stanciu a marcat un gol şi a reuşit două assist-uri pentru Slavia Praga

Mijlocaşul român Nicolae Stanciu a marcat un gol şi a dat două pase decisive pentru Slavia Praga, în meciul câştigat cu scorul de 5-0 în faţa formaţiei FK Jablonec, sâmbătă, pe teren propriu, în etapa a 26-a a campionatului de fotbal al Cehiei.

31 mai 2020, 05:06
Nicolae Stanciu a marcat un gol şi a reuşit două assist-uri pentru Slavia Praga

Fotbalistul echipei Slavia Praga, Nicolae Stanciu, a marcat un gol din penalti în meciul câştigat, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, în faţa formaţiei Jablonec, în campionatul Cehiei.

Stanciu, care a jucat până în minutul 73, a transformat o lovitură de la 11 metri în minutul 21.

Celelalte goluri au fost marcate de Holes ’29, Provod ’56, Tecl ’61 şi Jusuf ’78 (penalti). Provod şi Tecl au înscris din pase de la Stanciu.

După 26 de etape, Slavia este lider în clasament, cu 64 de puncte, în timp ce Jablonec este pe trei, cu 43 de puncte. Poziţia a doua este ocupată de Viktoria Plzen, care are 56 de puncte.

Bumba a adus victoria echipei Kisvarda, în etapa a 26-a a campionatului Ungariei

Claudiu Bumba a marcat golul prin care Kisvarda FC a învins-o pe Ujpest FC, cu 1-0, sâmbătă, pe teren propriu, în etapa a 26-a a campionatului Ungariei,

Bumba a înscris în min. 63 al partidei. Mijlocaşul român a primit un cartonaş galben în min. 34 şi a fost înlocuit în min. 90 cu Nemanja Obradovic.

Claudiu Bumba are 3 goluri reuşite în 20 de partide în acest sezon.

Fundaşul Cornel Ene a fost integralist la gazde, iar portarul Mihai Mincă a fost rezervă.

Andreiaş Calcan a jucat doar zece minute la Ujpest, fiind eliminat în min. 55, după ce intrase la pauză.

În altă partidă, Paksi SE şi MOL Fehervar au terminat nedecis, 0-0. Fundaşul român Adrian Rus a intrat la echipa din Szekesfehervar în min. 22 în locul lui Attila Fiola. La oaspeţi au evoluat şi doi foşti jucători de la FC Viitorul, Boban Nikolov şi Lyes Houri.

În clasament, pe primul loc se află Ferencvarosi TC, cu 59 puncte (25 jocuri), urmată de Fehervar FC, 51 puncte, Mezokovesd-Zsory, 45 puncte, Diosgyori VTK, 40 puncte, Puskas FC, 39 puncte (25 j), Kisvarda FC, 34 puncte