Nicolae Stanciu, criticat DUR în Belgia. „Ce a făcut băiatul de 10 milioane de euro?”

Nicusor Stanciu, transferat de la Steaua la Andrelceht pentru 7,8 milioane de euro, plus alte două milioane de euro în funcţie de realizări, a fost primit cu mult entuziasm de belgieni, dar există şi oameni care îl critică.

21 sept. 2016, 14:07
Nicolae Stanciu, criticat DUR în Belgia. „Ce a făcut băiatul de 10 milioane de euro?”

Gilbert Van Binst, unul dintre cei mai importanti fotbalisti din istoria lui Anderlecht, spune ca Nicolae Stanciu nu a aratat ca merita rolul de coordonator de joc in echipa. El afirma ca in locul lui Stanciu pe acel post ar trebui folosit Hanni.

„Cel mai bun transfer al lui Anderlecht nu este Stanciu, ci Hanni. El a avut un impact direct asupra jocului, e un stilist cum nu prea mai vedem. I-as da un rol mai central in echipa. Ce a facut baiatul de 10 milioane de euro acolo? Hanni e mai bun decat el, sa fie folosit acolo. Cu Hanni esti sigur ca ai goluri. Acest baiat este o garantie”, a spus Gilbert Van Binst, citat de Walfoot.

Nicolae Stanciu a disputat trei meciuri la noua echipa si de fiecare data a avut evolutii foarte bune, conform jurnalistilor belgieni. Fotbalistul are un salariu de 900.000 de euro pe an, care va creşte progresiv cu câte 200.000 de euro pentru fiecare din următorii patru ani de contract.