Nicolae Stanciu, transfer de ultimă oră în campionatul „milionarilor”. A plecat din China la o echipă din Arabia Saudită pentru un salariu colosal!

Nicolae Stanciu a decis să revină în campionatul Arabiei Saudite, unde a mai jucat la Al Ahli, după un an și jumătate în China, la Wuhan Three Town. Internaţionalul român a semnat cu Damac, echipă antrenată de Cosmin Contra, pentru un salariu anual de 2 milioane de euro.

07 sept. 2023, 13:06
Nicolae Stanciu, transfer de ultimă oră în campionatul „milionarilor”. A plecat din China la o echipă din Arabia Saudită pentru un salariu colosal!
Nicolae Stanciu, transfer de ultimă oră în campionatul "milionarilor". A plecat din China la o echipă din Arabia Saudită pentru un salariu colosal!

Nicolae Stanciu, transfer de ultimă oră în campionatul „milionarilor”. Principalul motiv al acestei mutări este dorința fotbalistului de a fi mai aproape de casă, susține Anamaria Prodan, care îl reprezintă pe fotbalist. „Am tot vorbit cu Nicolae Stanciu în ultima perioadă. Mi-a spus că vrea să vină mai aproape de casă, să fie cât mai aproape de familie. Acesta este principalul motiv pentru care s-a transferat la Damac. Am spus-o, mă repet. Nicolae Stanciu este cel mai bun jucător de fotbal al României în acest moment”, a spus Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Citeşte şi: „Falimentul” fotbalului românesc, vizibil şi din convocările la naţională. 12 jucători chemaţi pentru meciurile cu Kosovo şi Israel sunt formaţi în afara ţării

Aceasta a adăugat pentru sursa citată că suma plătită de Damac în schimbul lui Nicolae Stanciu va fi de 2,5 milioane de euro, iar jucătorul va încasa 2 milioane de euro anual, la care se pot adăuga și bonusuri. Nicolae Stanciu a mai jucat în Arabia Saudită la Al Ahli în perioada ianuarie 2018 – iulie 2019, după ce a fost cumpărat de la Sparta Praga, pentru 10 milioane de euro. Astfel, Nicolae Stanciu va fi al șaselea jucător român din Arabia Saudită, după Ciprian Tătărușanu, Andrei Cordea, Florin Tănase, Andrei Burcă și Alin Toșca.

Damac a început slab noul sezon, cu trei remize și două înfrângeri în primele cinci etape. Echipa lui Cosmin Contra ocupă locul 16, cu 3 puncte.

Citeşte şi: DOCUMENT OFICIAL Ce nereguli a descoperit Corpul de Control la CSA Steaua. Florin Talpan, vizat direct de ancheta ordonată de Marcel Ciolacu