Nicole Cherry a dezvăluit cum a descoperit că este însărcinată: „Testul ăsta își bate joc de mine. Mama mi-a spus că sunt nebună”

Nicole Cherry a povestit pentru prima dată în cadrul emisiunii "Vorbește Lumea" despre momentul în care a descoperit că este însărcinată și despre cum a reacționat familia.

09 sept. 2021, 13:07
Nicole Cherry a dezvăluit cum a descoperit că este însărcinată: „Testul ăsta își bate joc de mine. Mama mi-a spus că sunt nebună”

Nicole Cherry a șocat pe toată lumea cu vestea că este însărcinată la doar 22 de ani. Artista a dezvăluit în cadrul show-ului „Vorbește Lumea” că și-a dorit să fie o mamă tânără.

Ea a povestit pentru prima dată că maniera în care a bănuit că ar putea fi gravidă a fost prin intermediul unui test de sarcină, care, spre surprinderea artistei, nu a fost concludent.

Nicole Cherry a mai spus că sarcina a fost una programată și a făcut în așa fel ca micuța care se va naște peste câteva luni să fie în aceeași zodie cu ea.

„Am o sarcină normală, n-am avut probleme cu poftele și de asta cred că m-am menținut foarte bine. Până la trei luni a fost o oboseală mare, dar după asta nu am mai avut nicio problemă. Eu am făcut ce m-a tăiat pe mine capul.

M-am gândit mereu la faptul că o să rămân cu Florin, deși unii mi-au zis că poate nu o să fie așa. Îmi place să trăiesc în prezent. Am simțit că el e bărbatul cu care o să rămân. Sarcina a fost programată și chiar am vrut să fie și zodia mea – săgetător. Când i-am spus mamei…și-a făcut cruce și mi-a zis că sunt nebună.

Mi-a zis că râde Dumnezeu de mine cu planurile astea, dar iată că o să fie așa cum am vrut eu. Înainte să-mi fac testul am avut niște dureri groaznice și atunci am sunat-o pe mama. Ea mi-a zis că e prea devreme, dar eu l-am luat deja. A doua liniuță era ștearsă. Am sunat-o pe mama și i-am zis: „Testul ăsta își bate joc de mine!”. Lui Florin i-am zis atunci, după ce am așteptat o oră”, a mărturisit Nicole Cherry pentru „Vorbește Lumea”

Nicole Cherry, mărturisiri neobișnuite despre sarcină. Semnul divin care i-a dezvăluit numele copilului: „Nu mi-e teamă de absolut nimic”

Nicole Cherry va deveni în scurt timp mămică, pentru prima oară, iar din fericire pentru artistă, a avut parte de o sarcină ușoară care i-a permis să meargă la evenimente mondene și la petreceri.

Artista a declarat că se simte mai pregătită ca oricând pentru rolul de mamă și are încredere în tatăl micuței, că îi va fi alături de-a lungul acestui proces.

„Chiar n-am avut probleme. Pot să zic că sunt o mămică foarte norocoasă și am un copil foarte cuminte încă din burtică. (…) Nu mi-e teamă de absolut nimic, chiar mă gândeam zilele trecute că sunt așa pregătită, nici dacă mă gândeam înainte nu eram așa pregătită. Poate nici nu conștientizez în momentul de față ce mă așteaptă, dar sunt sigură că vom învăța una de la cealaltă foarte mult și că ne vom bucura împreună de fiecare moment, le vom depăși și momentele grele. Nu-mi fac probleme, mai ales că îl am și pe Florin care este alături de mine și de fiecare dată mă ajută și știu că o să mă ajute foarte mult cu Anastasia”, a spus Nicole Cherry, în cadrul interviului pentru Antena Stars.

Nicole Cherry: „Așa am strigat-o în vis”

Nicole Cherry a vorbit și despre semnul divin care i-a dezvăluit ce nume ar trebui să-i pună fetiței căreia urmează să-i dea naștere. Copila se va numi Anastasia, pentru că așa i s-a arătat artistei în vis.

„Am zis că nu am cum să trec cu vederea și dacă va fi fată, pentru că nu aflasem încă, o să-i punem Anastasia pentru că așa am strigat-o în vis”, a explicat artista, potrivit SpyNews.