Nicole Cherry a născut! Vedeta este mămica unei fetițe: „A venit prințesa”. Prima imagine de la maternitate

Nicole Cherry a dat naștere în cursul zilei de azi unei fetițe perfect sănătoase, iar anunțul a fost făcut chiar de artistă pe rețelele de socializare.

27 nov. 2021, 18:09

Nicole Cherry, 23 de ani, a adus pe lume o fetiță, iar mult așteptatul eveniment a avut loc chiar azi. Artista a visat mereu să devină o mămică tânără și pe întreg parcursul sarcinii a fost extrem de entuziasmată de toate schimbările cu care s-a confruntat în rolul de graviduță.

Primele imagini cu camera de basm decorată de Nicole Cherry pentru fetița sa: „Este gata”

Vedeta este, începând de azi, mămica unei fetițe, iar anunțul a fost făcut chiar pe Instagram, unde a postat primele poze de la maternitatea unde a dat naștere fiicei sale.

Nicole a avut parte și de întâmplări bizare în timpul sarcinii, una dintre acestea a fost că numele copilei i-a apărut în vis, lucru împărtășit și fanilor pe contul personal de socializare. Nicole a anunțat în urmă cu ceva vreme că pe fiica ei cu Florin Popa, o va chema Anastasia Maria.

„Abia am așteptat momentul ăsta, în care să le spun tuturor numele. Că am fost întrebată mereu dacă ne-am gândit la nume și mereu le spuneam oamenilor că nu pot spune încă. Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a apărut într-un vis”, spunea artista pentru Viva.ro.

Povestea de dragoste dintre Nicole Cherry şi Florin. Ce diferenţă de vârstă există între cei doi: „Aveam 16 ani”

Povestea de dragoste dintre Nicole Cherry şi Florin. Vedeta va deveni mămică luna aceasta și cu puțin timp înainte de a o aduce pe lume pe fiica sa, Anastasia, a vorbit despre relația pe care o are cu iubitul și tatăl copilului ei, Florin Popa.

Nicole Cherry, ultimele pregătiri înainte de naştere: „Stau acasă şi aştept să vină momentul”

„Nu neapărat că nu aveam ochi pentru el, dar pur și simplu nu era momentul. Fiind și mai mică în momentul ăla – el e mai mare cu 8 ani – diferența se simțea puțin mai tare atunci. Acum, având 22 de ani, deja diferența nu se mai simte atât de tare ca atunci când aveam 16.

Ușor, ușor, am început să vorbesc cu el, să-l cunosc, să-mi dau seama că e un om care mă face să zâmbesc și care are simțul umorului, ceea ce pentru mine e foarte tare. Era, așa, mai mult o chestie între noi…

Pur și simplu, din respect pentru tata, mă ajuta de fiecare dată când aveam nevoie. Râdeam când ne întâlneam și, ușor, ușor, am râs atât de mult că… am rămas împreună.”, a declarat Nicole Cerry pentru Viva.ro.


loading...
Partenerii noștri