Nicole Scherzinger face nuntă: Cunoscuta cântăreaţă a acceptat în sfârşit cererea în căsătorie a iubitului

Cunoscuta cântăreaţa Nicole Scherzinger, fostă membră a Pussycat Dolls, a acceptat să se căsătorească cu pilotul britanic de Formula 1 Lewis Hamilton, după ce îl refuzase de trei ori în trecut.

16 mart. 2014, 15:17

Cele două vedete se vor căsători în câteva luni, în vară, urmând ca apoi să locuiască în conacul pe care Lewis Hamilton îl deţine în Elveţia, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Nicole Scherzinger şi prietenele sale, pe o plajă în Maldive. VISUL oricărui bărbat FOTO

Lewis face tot ce poate pentru a ascunde această informaţie, dar, altfel, este absolut încântat. A cerut-o în căsătorie, cu un genunchi pe sol, iar Nicole a acceptat în cele din urmă. Ei vor să locuiască împreună în Elveţia şi să călătorească împreună atunci când Lewis participă la curse. Desigur, cariera ei va trebui să treacă pe locul al doilea pentru o vreme, însă ea este dispusă să îl susţină atunci când se află pe pistă. Este planul ideal pentru ei, iar acest plan va duce la o nuntă, la vară, în august, atunci când Lewis îşi va lua o vacanţă de trei săptămâni din circuitul F1„, a explicat aceeaşi sursă.

Citeşte şi Decizia NEAŞTEPTATĂ luată de Nicole Scherzinger cu privire la cariera sa. Fanii sunt foarte TRIŞTI

Nicole Scherzinger şi Lewis Hamilton sunt împreună încă din anul 2007. Cu toate acestea, cei doi s-au certat şi s-au împăcat de mai multe ori, ultima despărţire având loc în iulie 2013.