Nicole Scherzinger, refuzată categoric: A vrut să îl sărute, dar nu a lăsat-o FOTO

Tânărul erou Harley Lane a devenit, cel mai probabil, primul băiat din lume care a refuzat să fie sărutat de superba cântăreaţă Nicole Scherzinger.

08 oct. 2013, 08:01
Nicole Scherzinger, refuzată categoric: A vrut să îl sărute, dar nu a lăsat-o FOTO

Harley, care a câştigat premiul pentru Curaj la Copii în Marea Britanie, a făcut pe inabordabilul atunci când Nicole i-a înmnânat distincţia.

Cântăreaţa a vrut să îl sărute pe micuţ, însă Harley a refuzat. Ea a precizat că a vrut să îl ceară în căsătorie, însă el a glumit: „o nuu, mami, dă-mă jos de pe scenă!”.

Astfel, Harley a devenit probabil primul băiat din lume care a refuzat-o pe Nicole. El are, însă, doar opt ani, aşa că peste ceva timp s-ar putea să se răzgândească.

Băieţelul vrea să strângă bani pentru spitalul care i-a salvat viaţa. La trei ani, s-a îmbolnăvit de meningită bacteriană. Inima lui s-a oprit de trei ori şi a fost mort clinic timp de cinci minute, înainte de a fi resuscitat de doctori şi pus într-o comă indusă. Din păcate, a intervenit septicemia, iar medicii au fost nevoiţi să îi amputeze ambele braţe şi picioare pentru a-l salva. Mama lui povesteşte că Harley s-a adaptat rapid noului său stil de viaţă, iar acum vrea să devină primul om fără picioare care să meargă pe Lună.