Nicoleta Dragne se mărită? Blondina a fost cerută în căsătorie imediat după ce a născut: „Mi-a dat inelul”

Nicoleta Dragne se mărită? Blondina a fost ispită la Insula iubiri, iar apoi a decis să participe la Bravo, ai Stil!. Acum, se poate declara o femeie împlinită, întrucât are doi copii superbi, o relație la care mulți visează și o afacere de succes.

22 mart. 2023, 19:34
Nicoleta Dragne se mărită? Blondina a fost cerută în căsătorie imediat după ce a născut: „Mi-a dat inelul”
Nicoleta Dragne se mărită?

Nicoleta Dragne se mărită? Chiar dacă își ține viața personală departe de lumina reflectoarelor, vedeta le-a spus urmăritorilor că a fost cerută în căsătorie, însă nu poartă tot timpul inelul. Nu a oferit vreun detaliu legat de nuntă, însă fanii s-au gândit imediat că fosta ispită de la Insula iubirii se va căsători în următoarea perioadă.

Nicoleta Dragne se mărită?

Am inelul, că erați curioase de inel. Mi l-a dat, stați liniștite. Nu a dat avans pentru el, l-a plătit cu totul și mi l-a și dat. O să îl și port dacă vreți să vedeți cum arată. L-am purtat, dar n-ați fost voi pe fază pe story să vă pice fisa„, a spus Nicoleta Dragne pe Instagram.

Nicoleta Dragne, fosta ispită de la Insula Iubirii, a devenit mamă pentru a doua oară. După o sarcină grea, vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. A născut pe cale naturală, după un travaliu de 24 de ore. Fiul ei a cântărit 3980 g și are 56 de cm, iar medicii i-au dat nota zece la naștere.  „24 h de travaliu. 3980 g. 56 cm. Baby R. Mamy Hulk cum ar spune Vladimir‘, a scris Nicoleta pe Instagram.

Citește și: Momente de groază pentru Nicoleta Dragne: „Am chemat salvarea. Au trecut trei ore și nu s-a întâmplat nimic”

Avertismentul Nicoletei Dragne pentru vedetele de pe Instagram

Ispita de la „Insula Iubirii” crede că trebuie promovată mult mai mult frumusețea naturală. „Și să știți că nu mă refeream la cere care se machiază puțin ca să pară acolo cu 2 ani mai mari. Eu mă refer la fete acestea, și sunt câteva pe care le urmăresc și eu pe Instagram încă de când erau mititele, care nu înțeleg ce s-a întâmplat.

Arată, pur și simplu, asemenea unor dansatoare la bară, cum erau pe vremuri, machiate de zici că le-au băgat cu capul in găleată cu machiaj, cu unghiile de vrăjitoare. Nu înțeleg de ce ai face așa ceva. Fetele despre care vorbesc eu sunt frumoase naturale, fără prostiile alea pe ele”, a mai punctat modelul.