Nicoleta Luciu a AJUNS din NOU pe MASA de OPERAŢII

Nicoleta Luciu se ghidează mereu după principiul "frumuseşea este cea care primează". Fiind adepta operţiilor estetice şi a unui aspect de invidiat, Nicoleta Luciu a trecurt recent pe la cabinetul medical pentru a-şi mai face mici retuşuri. Cu toate că intervenţia chirurgicală a fost complicată, în final totul a ieşi conform planului.

17 mart. 2015, 14:02

Pasionată de mică să spargă nuci în dinţi, acum Nicoleta Luciu se luptă din greu să aibă un zâmbet perfect.

NICOLETA LUCIU, mărturisiri INTIME: Locul unde a făcut cel mai spectaculos sex

Nicoleta Luciu şi-a făcut de curând o intervenţie chirurgicală la nivelul cavităţii bucale. Mai exact, aceasta a apelat la un dentist pentru a-i pune un implant dentar într-un loc, care nu mai putea fi salvat.

Echipa Antena Stars a fost alături de ea şi au încurajat-o pe durata operaţiei. Imediat după această intervenţie, Nicoleta Luciu a declarat că: „Cel mai tare mi-e frică de ac şi am lucrat în spital vreo cinci ani. Începem cu o anestezie, amorţim gingia, zona respectivă, facem o incizie, facem o alveolă nouă, inserăm un implant. Adăugăm os, adică un şurub, e cam şurub, da. Şi când mă duc în aeroport o să facă ţi, ţi şi o să mă ducă să mă dezbrace ăia”.

Citeşte şi  Nicoleta Luciu are DURERI CUMPLITE. Este nevoie de intervenţie chirurgicală