Nicoleta Luciu a fost luată de urgenţă cu ambulanţa. Ce s-a întâmplat

Stare de alerta pentru Nicoleta Luciu! Petrecerile pana in zori de la filmarile pentru noua emisiune pe care o realizeaza impreună cu Denis Stefan la Prima TV, “Nunti de poveste” i-au adus vedetei, pe langa momente placute, si mari probleme de sanatate.

28 feb. 2015, 10:26

In urma cu putin timp, Nicoleta i-a speriat pe producatorii formatului atunci cand a acuzat stari de rau si a lesinat. Diva a primit imediat ajutor medical din partea doctorilor de pe salvare si s-a repus pe picioare, insa nu inainte de a primi indicatii clare de la acestia.

NICOLETA LUCIU, mărturisiri INTIME: Locul unde a făcut cel mai spectaculos sex

Surse din preajma brunetei sustin ca ea a lesinat pentru ca nu mananca mai deloc in ultima vreme. Are senzatia ca s-a ingrasat si, din acest motiv, prefera sa se infometeze, lucru ce ii poate dauna foarte mult organismului.

„Am avut probleme cu bulimia mai demult, iar acum am impresia ca am pus cateva kilograme pe mine din cauza stresului. De aceea am inceput sa mananc tot mai putin. Am impresia ca am slabit un pic, dar inca nu am ajuns la greutatea dorita. Am avut cateva zile in care m-am simtit mai slabita. Am fost la un specialist si urmez un tratament pentru revitalizare. Sper ca pana la incheierea tratamentului sa imi revin complet si sa fiu in forma maxima la urmatoarele nunti la care voi participa. Nu vreau sa ii panichez pe cei din echipa cu caderile mele”, a declarat Nicoleta Luciu pentru WOWbiz.ro.

NICOLETA LUCIU, cum a reacţionat când a aflat că soţul are o amantă celebră