Nicoleta Luciu arată de nerecunoscut la 43 de ani. Actrița s-a schimbat radical după ce s-a retras din lumina reflectoarelor

Nicoleta Luciu a postat, recent, un filmuleț în care le arată fanilor că a recurs la o nouă procedură la nivel facial. Cum arată acum actrița în vârstă de 43 de ani, care a ales să se retragă din lumina reflectoarelor, după ce a adus pe lume patru copii.

04 apr. 2024, 18:21
Nicoleta Luciu arată de nerecunoscut la 43 de ani. Actrița s-a schimbat radical după ce s-a retras din lumina reflectoarelor
Cum arată Nicoleta Luciu la 43 de ani

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate actrițe de la noi, iar atunci când a apărut pentru prima dată în lumina reflectoarelor, vedeta se afla încă la o vârstă fragedă, dar rolurile ei din telenovelele românești și au făcut-o pe aceasta să ajungă rapid în sufletele românilor.Citește și: Cele 2 alimente ieftine cu care Nicoleta Luciu a slăbit 35 de kilograme în 2 luni

În urmă cu ani buni, Nicoleta Luciu a ieșit din lumina reflectoarelor și s-a mutat departe de București, la Miercurea Ciuc, acolo unde are grijă alături de soțul ei de cei patru copii pe care îi au împreună.

Actrița nu a încetat să-și țină urmăritorii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața sa, fiind destul de activă pe rețelele sociale. Vedeta postează mereu procedurile la care apelează frecvent.

„Vrei să știi secretul unui ten mai tânăr și mai ferm? Ați auzit de hifu? Acest tratament folosește tehnologia ultrasunetelor, pentru a vă oferi o piele impecabilă, fără intervenție chirurgicală sau timp de recuperare ”, le-a spus Nicoleta Luciu urmăritorilor, într-un filmuleț postat pe contul său de socializare.

Citește și: Cum a reușit Nicoleta Luciu să își ia la revedere de la 30 de kilograme, în doar 2 luni. Dieta minune care te va face să ai un corp de zeiță

Nicoleta Luciu a vrut să se călugărească

În urmă cu mai mult timp, Nicoleta Luciu a făcut o dezvăluire șocantă, aceea că visul ei a fost să devină călugăriță. Cu toate astea, drumul ei a fost complet diferit. Pe lângă job-urile pe care le-a avut în adolescență, aceasta a devenit ulterior asistentă TV și apoi actriță.

„La 18 ani îmi imaginam ca o sa fiu într-o mănăstire, călugăriță. Vorbesc serios. Tot liceul asta am visat. Sa devin călugăriță. Dar intre timp am mai făcut niște job-uri pe lângă școală, pentru ca aveam nevoie de bani, nu aveam o viață chiar roz. Când am văzut ca pot face bani ușor, muncind, mie nu mi se părea ca era o muncă.

Era o plăcere sa mă duc sa lucrez ca hostess, sampling, împărțeam tot felul de pliante pe la stopuri.

 Îmi mai luam și câte o înjurătură ca îi deranjam la geam, mai stăteam la câte o gură de metrou, stăteam in curent.”, a declarat Nicoleta Luciu, în urmă cu ceva timp.