Nicoleta Luciu, aspru criticată din cauza operațiilor estetice suportate: „Rămâi naturală, ești mult mai frumoasă” VIDEO

Nicoleta Luciu, una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc, a stârnit un val de revoltă printre fani din cauza intervențiilor estetice.

22 iun. 2021, 18:01
Nicoleta Luciu, aspru criticată din cauza operațiilor estetice suportate: „Rămâi naturală, ești mult mai frumoasă” VIDEO

Nicoleta Luciu este în o femeie superbă la cei 40 de ani, iar faptul că s-a retras din lumea showbiz-ului nu înseamnă că a renunțat să mai aibă grijă de imaginea ei. Nicoleta a fost una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV și recunoscută pentru formele ei voluptoase în mod natural. Recent, vedeta a postat o fotografie pe Instagram în care poartă un machiaj natural și are părul lung, lăsat pe spate. Detaliul care a atras atenția fanilor au fost chiar buzele, care păreau mai „pline” decât de obicei, după părerea unora. Comentariile acide nu au întârziat să apară, mulți și-au exprimat revolta față de intervențiile estetice pe care și le-a făcut Nicoleta Luciu. Internauții nu au ezitat să o compare cu o altă vedetă autohtonă care și-a făcut mai multe operații estetice și anume Loredana Groza.

„Îndată își face și Nicoleta buzele duble! Ăsta-i începutul!”, „Hai, că ai început să o iei pe urmele Loredanei”, „Rămâi naturală, ești mult mai frumoasă”, „Buzele sunt cam mari, părerea mea”, și-a dat cu părerea fanii Nicoletei Luciu, pe pagina de Instagram a vedetei, titrează SpyNews.

 

Nicoleta Luciu a încercat „terapia vampir”

Nicoleta Luciu

nu a făcut niciodată un secret din faptul că este adepta saloanelor de înfrumusețare și a „retușurilor” estetice. Nicoleta Luciu, a făcut o postare pe reţelele de socializare, unde apare alături de un medic estetician. Vedeta a apelat la celebra „terapie vampir”, care,  potrivit spuselor ei, este un tratament în domeniul regenerarii pielii prin forțe proprii și care presupune recoltarea propriului sânge, procesarea și reinjectarea în piele.

Toată lumea o cunoaște ca fiind actriță, datorită participării în numeroase proiecte tv, mai ales telenovele, dar nu mulți sunt cei care știu ce meserie are, de fapt, bruneta. Acum ceva timp, bruneta a vorbit deschis despre acest aspect și a mărturisit că primii bani i-a câștigat lucrând la secția Chirurgie de la Spitalul Universitar.

„Profesia de bază este de asistentă medicală, iar primii bani i-am câştigat când am făcut practică la Spitalul Universitar, Secţia Chirurgie. În paralel, făceam modelling şi mai câştigam nişte bani de la prezentări şi şedinţe foto. La castinguri mergeam cu metroul. M-a atras mai mult lumea showbizz-ului, dar dacă aş fi rămas în domeniul medical, m-aş fi ambiţionat să intru la Medicină şi sigur aş fi profesat”, a povestea Nicoleta Luciu în urmă cu ceva ani.