Nicoleta Luciu, detalii picante din dormitor: „După 8 seara…”

Nicoleta Luciu trăieşte într-o casă plină de jucării, de râsete şi de desene animate. Agitaţie continuă, program făcut cu pixul în mână, care se învârte numai după orele de somn ale celor 4 copii. Momentele de răsfăţi şi de romantism sunt şi ele programate – doar după ora 8 seara.

09 feb. 2014, 10:16

Cum arată casa voastră, într-o zi obişnuită?

Nicoleta Luciu: Sunt jucării peste tot, e o veselie continuă. Televizoarele sunt programate în cea mai mare parte pe desene animate, iar când copiii încep să danseze, îmi dau seama că trebuie să schimb canalul pe unul de muzică. Din păcate acum sunt răciţi cu toţii. I-am scos afară la începutul săptămânii, la zăpadă, şi s-au îmbolnăvit. Ne tratăm acum cu siropuri naturale şi ceaiuri.

Cum te descurci ca mamă a patru copii, vedetă de televiziune, cântăreaţă, prezentatoare de evenimente, soţie…? E greu?

Nu e greu pentru că mă ajută mama, soacra şi bonele. Încerc pe cât posibil să rezolv toate întâlnirile în timpul în care sunt copiii la grădiniţă şi la şcoală. Merg la coafor, la vreo clinică de înfrumuseţare, la sală sau la vreo întâlnire când ei dorm la prânz sau seara târziu. Tot programul mi-l fac în funcţie de al lor.

Kevin şi Karoly, alături de frăţiorul lor mai mare, Zsolt jr.

Momentele de intimitate cu soţul tău sunt şi ele programate?

Cam da. Doar seara, după ora 8, când se culcă cei mici. Există romantism într-o casă cu patru copii, dar planificat. Important este să te bucuri de fiecare moment petrecut împreună cu persoana iubită, de fiecare atingere, sărut, sau floare pe care o primeşti. Eu îmi găsesc fericirea în lucruri mici.

Interviul integral pe click.ro