Nicoleta Luciu, dezamăgită din nou de tatăl ei. A fost fotografiat beat cui FOTO

Nicoleta Luciu are toate motivele să fie dezamăgită: persoana dragă care şi-a luat un angajament faţă de ea şi-a încălcat jurământul.

18 apr. 2016, 07:55

Deşi a jurat că nu mai pune gura pe băutură şi i-a promis Nicoletei că se va schimba radical, tatăl vedetei TV, Ion Luciu, a fost surprins, zilele trecute, într-o stare avansată de euforie, scrie spynews.ro. Bărbatul a fost filmat în faţa unui supermarket din Drumul Taberei, la o aruncătură de băţ de blocul în care locuieşte, mergând cu paşi mici şi nesiguri, probabil fiind afectat de licorile îngurgitate.

Citeşte şi Reţeta Nicoletei Luciu pentru coşuri. Adolescentele vor fi fericite

După ce s-a scotocit prin buzunare câteva clipe, fără a da de un motiv care să-i însenineze privirea, Ion Luciu s-a luminat la faţă.

Din magazin tocmai ieşea o cunoştinţă. Tatăl Nicoletei s-a apropiat de bărbat şi i-a explicat că ar avea nevoie de câţiva lei şi două-trei ţigări, fiindcă este într-o perioadă cam delicată, „între pensii”. Fără prea multe cuvinte, amicul i-a făcut pe plac şi, scuzându-se, a plecat rapid, în treaba lui.

Citeşte şi Despărţire neaşteptată în showbiz: „Nu mă mărit, nu am cu cine”

Fericit că a făcut rost de câţiva bănuţi, Ion Luciu s-a retras după magazin, lângă o maşină, şi a început să numere banii. Apoi a plecat, cu aceiaşi paşi nesiguri, pe o alee, către Piaţa Moghioroş.